you're reading...
diverse

TURNEUL VOX DEI 2009 – ROMANIA

TURNEUL VOX DEI 2009 – ROMANIA

Datorita solicitarilor facute de mai multe biserici si organizati misiuni Vox Dei pentru sustinerea la o serie de prezentari pe teme apologetice, am fost nevoiti sa schimbam traseul in facilitarea si acceptanta invitatiilor primate. Noul intinerar introduce noi locatii, prezentari si teme apologetice, in acelasi timp cerandu-ne scuze pentru imposibilitatea acomodari tuturor invitatiilor primite.

Acest email va ajuta pe unii dintre dumneavoastra sa ne urmariti vizitele si posibilitatea de a participa la unele din serile organizate, iar pentru altii va da posibilitatea de a ne sustine in rugaciune. Un site dedicat turneului a fost lansat la adresa: http://www.voxvocis.us/turneu/ impreuna cu video care reda noile locatii si date importante referitor la turneu: http://www.voxvocis.us/turneu/?p=promo-turneu .

Programul final al Turneului Vox Dei 2009 va fi urmatorul:

25 iunie (joi seara) la Biserica Baptistã Betel – Timisoara, unde Petru Bulica, Alex Neagoe si Samuel Tuþac pãstoresc, prima searã de apologeticã sub tema: „Cunoscându-l pe Mesia”.  Frãþietatea Timisoarei este invitatã la aceastã searã, care este organizata în colaborare cu Radio Vocea Evangheliei – Timisoara.

26 iunie (vineri seara) la Biserica Baptistã Betania din Radna – Arad, unde Ioan Damian pãstoreste, a doua searã apologeticã va fi susþinutã încurajand frãþietatea Radnei – Arad, si împrejurimilor, sã participe la aceastã seara în jurul Cuvântului lui Dumnezeu. Subiectul serii: „Cunoscându-l pe Mesia”.

28 iunie (duminicã dimineaþa) împreuna cu fratele pastor Dorul Hnatiuc de la Oradea, si împreunã cu alþi slujitori, vom participa la ruga de la Biserica Baptistã din Zolt. Banaþenii sunt familiari cu termenul de rugã, care este o sãrbatoare anualã a satului. Cu ocazia acestei sarbatori, frãþietatea satelor bãnãþene din zona Zoltului sunt invitate sã se uneascã în rugaciune si slavã, în jurul Cuvântului lui Dumnezeu. Fanfara de la Cãlâlnas si corul bãrbãtesc de la Fãget vor participa la aceastã sãrbãtoare.

2 iulie (joi seara) la Biserica Baptistã Emanuel – Timisoara, unde fratele Marius Birgean pãstoreste. Subiectul serii de apologeticã va fi: „Cunoscandu-l pe Mesia”.

5 iulie (duminicã) zi de odihnã. Dimineaþa, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi vizita Biserica Baptistã Emanuel – Oradea, iar seara Biserica Baptistã din Alesd.

7 iulie (marþi seara) la Biserica Penticostalã nr. 1 din Brasov, unde Mihai Ilas si Pop Aurel pãstoresc, va fi organizatã o alta searã in colaborare cu Radio Vocea Evangheliei din Brasov. Frãþietatea Brasovului este invitatã la aceastã searã apologeticã pe tema: „Cunoscându-l pe Mesia”.

9 iulie (joi seara) la Biserica Logos – Ploiesti, Biserica Crestinilor dupã Evanghelie, unde se va þine o altã searã de apologetica pe tema: „Cunoscându-l pe Mesia”.

10-11 iulie (vineri si sâmbata seara) la Biserica Baptistã nr. 1 Constanþa, „Sfânta Treime”, unde Marian Ghita si Emanuel Grozea pãstoresc, doua seri de apologeticã pe tema: Un Domn (o identitate Cristicã), O Credinþã (o identitate doctrinarã), Un Botez (o identitate confesionalã) sunt organizate în colaborare cu Misiunea Betania din Constanþa.

11 iulie (sâmbãtã dimineaþa) la Biserica Baptistã nr. 3 Constanþa, unde Cristian Samuel pãstoreste, va avea loc întâlnirea Misiunii Betania. Toþi cei care sunt membrii misiuni, si sunt interesaþi în activitãþile misiuni Betania, sunt invitaþi sã participe.

12 iulie (duminicã dimineaþa) la Biserica Baptistã nr. 1 din Constanþa, unde se v-a þine ultima prezentare apologeticã din aceastã bisericã pe tema: „Biserica lui Cristoa este vie”.

12 iulie (duminicã la prânz) la ora 15:00 (duminicã dupã-amiaza) sunt invitat la Biserica Baptistã din Basarabi (Constanta), voi prezenta tema apologeticã: „Necesitatea pãstrãri identitãþii Crestine”.

12 iulie (duminicã seara) la Biserica Baptistã nr. 2 – Constanta unde Daniel Foderean pãstoreste am fost invitat sã predic. Tema acestei seri va rãmâne sã fie stabilitã.

15 iulie (miercuri seara) la Biserica Harul – Bucuresti, unde Ioan Ceuþã pãstoreste. Aceastã searã v-a conclude turneul misiunii Vox Dei 2009, în care voi dezbate tema apologeticã: „Cunoscându-l pe Mesia”.

Caius ben-Obeada
Presedinte – Misiunea Vox Dei

Laurenþiu Nica
Director Comunicaþii – Misiunea Vox Dei

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

iunie 2009
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
%d blogeri au apreciat: