you're reading...
articole

Transfer de imagine publică -Diversiune PDL la Timişoara- un baptist implicat în aceasta

Un caz deloc de nebăgat în seama în scena politică timişoreană. După ce primarul  Timişoarei care este şi preşedintele PNCTD  din Romnaia şi-a anunţat susţinerea pentru alinaţa Crin Antonescu- Mircea  Geoana – Klaus Iohanis pentru turul 2  al prezidentialelor, PDL Timis au încercat sa recurgă la o diversiune politică prin postarea de banere diversioniste. D-l Ovidiu Ciuhandu consilier PDL  de credinta baptista este acuzat de primarul Timisoare D-l Gheorghe Ciunadu, ca a folosit in mod ilegal numele „Ciuhandu” care este asociat cu numele primarului Timisoarei- încercând astfel un  transfer de imagine publică    pentru  campania PDL din Timişoara.

http://videonews.ro/action/viewvideo/30675/G-Ciuhandu-Nu-il-sustin-pe-Traian-Basescu/

In urma acestor constatari Primăria Timişoarei a cerut Poliţiei comunitare să treaca la demontarea bannerelor montate abuziv şi ilegal pe panourile şi pereţii unor cladiri din Timişoara.

Vedeti detalii si video pe :

http://www.realitatea.net/primarul-timisoarei-il-acuza-pe-presedintele-pd-l-timis-ca-ii-foloseste-imaginea-pentru-a-l-sustine-pe-basescu–vezi-video_689066.html

http://www.vestul.ro/stiri/2159/diversiune-marca-pdl.htm

Este posibil ca interesul politic sau prietenia cu actuala putere să îl facă pe un membru al cultului baptist să-şi piarda valorile, principiile si credinţa crestină recurgand la mijloace necinstite ? Creştinii baptişti cred că scopul nu scuză mijloacele după cum ne invaţă apostolul Pavel calăuzit de Duhul Sfânt în epistola către Romani la cap 6 versetul 1… „să păcătuim ca să se înmulşească harul? Nicidecum sau Doamne fereşte….”

Ne întrebăm ce măsuri va lua conducerea bisericii locale în astfel de cazuri care aduc grave prejudicii comunităţii baptiste din Banat, comunităţilor oamenilor de afaceri din care face parte (clubul COACI, Fundaţia Invingătorii), membrilor  familiei sale dar  şi angajatilor  din  compania  pe care o conduce?

Doamne ai milă!

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

noiembrie 2009
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
%d blogeri au apreciat: