you're reading...
diverse

Celebrare la Biserica Baptista Betel Timisoara

INVITAŢIE

adresată

Membrilor Bisericii Betel din Timişoara (plecaţi în ţară sau străinătate),

Prietenilor şi simpatizanţilor noştri

Dragii noştri,

Salutări sfinte în Numele Domnului nostru Isus Hristos!

Cu deosebită bucurie vă scriem pentru a vă aduce la cunoştinţă faptul că în perioada 10-13 decembrie 2009 Biserica Betel organizează o sărbătoare specială pentru a marca 20 de ani de la inaugurarea clădirii actuale, 86 de ani de la înfiinţarea Bisericii Baptiste Nr. 1 din Timişoara, 130 de ani de credinţă baptistă în oraşul nostru şi 400 ani de mărturie baptistă în lume. Suntem, totodată, mulţumitori lui Dumnezeu pentru faptul că biserica se poate pregăti să găzduiască acest eveniment „în haine noi”. De mai mulţi ani la rând, membrii bisericii au făcut eforturi deosebite pentru ridicarea centrului de educaţie al bisericii, iar anul acesta, în ciuda crizei economice, Dumnezeu ne-a ajutat să renovăm întreaga clădire a bisericii (toate fiind realizate în procent de peste 95% din contribuţii interne).

Prin intermediul scrisorii de faţă dorim să vă oferim invitaţia de a participa alături de noi, în măsura posibilităţilor, la această sărbătoare a bisericii noastre. Pe lângă dorinţa de a vă invita să fiţi alături de noi în perioada 10-13 decembrie, dorim să vă invităm cu toată dragostea să păstraţi în continuare (sau să reluaţi) legătura cu biserica Betel – mai ales pe aceia dintre dumneavoastră care nu v-aţi efectuat transferul către alte biserici şi pe care vă considerăm încă membri de drept ai bisericii Betel. Vă informăm cu bucurie că puteţi urmări în direct serviciile bisericii (duminica 11:10–12:30 şi 18:00–20:00; marţea, 19:00-21:00, cât şi alte eventimente speciale). Mai multe informaţii privitoare la viaţa bisericii Betel vă sunt puse la dispoziţie prin internet la adresa www.betel.ro. Pentru orice întrebări, sugestii, motive de rugăciune, sau pentru a ţine legătura cu biserica, ne puteţi scrie pe adresa poştală, respectiv e-mail. Vă încurajăm, de asemenea, să ne trimiteţi motivele dumneavoastră de rugăciune şi totodată să aveţi în vedere motivele de rugăciune exprimate pe pagina de internet a bisericii noastre.

Nu în ultimul rând, îndrăznim să vă invităm să fiţi parte activă a lucrării de la Betel şi prin contribuţiile dumneavoastră financiare, ca răspuns la binecuvântările de care Dumnezeu v-a făcut parte (poate şi prin intermediul bisericii Betel). În mod special, vă aducem în atenţie o lucrare de care vă puteţi bucura şi dumneavoastră în mod direct – transmiterea video a serviciilor bisericii. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru numărul tot mai mare de oameni care urmăresc serviciile bisericii Betel. Din păcate, însă, calitatea transmisiei video lasă mult de dorit datorită faptului că nu dispunem decât de o cameră video, modestă, iar costurile achiziţionării unui sistem video de calitate depăşesc posibilităţile noastre financiare prezente (în condiţiile în care încă ne străduim să achităm facturile rămase restante în urma renovării bisericii). În cazul în care găsiţi potrivit să ne fiţi alături şi în acest proiect (sau în alte lucrări ale bisericii), puteţi găsi mai jos datele necesare sau ne puteţi scrie pentru mai multe detalii.

În speranţa că veţi putea răspunde invitaţiei de ne a fi alături la sărbătoarea din 10-13 decembrie, sau cel puţin că scrisoarea de faţă va oferi ocazia reluării unei mai strânse părtăşii şi colaborări în slujirea creştină, vă îmbrăţişăm cu multă dragoste şi vă încredinţăm în braţul bun şi atotputernic al marelui nostru Dumnezeu.

Cu preţuire sfântă,

Pastorii şi comitetul bisericii

sursa: pastornet pastornet@yahoogroups.com -Pastor Bulica Petru- <pbulica@gmail.com>

Reclame

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

decembrie 2009
L M M J V S D
« nov.   feb. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: