you're reading...
diverse

Festivalul National Coral Soli Deo Gloria editia a XVI-a

Festivalul National Coral Soli Deo Gloria editia a XVI-a

Festivalul National Coral Soli Deo Gloria editia a XVI-a , al Liceelor Crestine Evanghelice din Romania a fost găzduit  de Centrul Crestin „ Filadelfia” din  Suceava in perioada 7-8 mai 2010.

Într-o atmosferă de sărbătoare şi închinare  cu sprijinul  Asociaţiei Internaţionale a Şcolilor Creştine, organizarea  exemplară a slujitorilor si profesorilor  de la Centrul Crestin „ Filadelfia” din  Suceava  cât şi a celor peste  300 de elevi participanti din cele 13 licee creştine evanghelice din Romnaia, timp de două ore sufletele participantilor s-au apropiat mai mult de Domnul şi au simţit un crâmpei de cer.

Din partea Asociaţiei Internaţionale a Şcolilor Creştine , directorul regional Alan Brown  a avut un mesaj de încurajare, motivare şi provocare pentru toţi participanţii. După câteva piese de deschidere prezentate de către corul Scolii Creştine Filadelfia din Suceava -dirijor  Viorica Onufrei, corurile reunite au întonat 10 lucrari de exceptie sub bagheta  maestrului dirijor Ken Tucker.

La Festival au participat maestrii compozitori  şi dirijori, profesori de muyică cât şi  iubitori au muzicii sacre din Bucovina.

Pe parcursul celor 3-4 zile tinerii au putut vizita câteva obiective turistice din Bucovina şi s-au putut cunoaste mai bine şi socializa în Campul crestin “Cristia” de lângă Voroneţ.

Gazdele şi organizatorii au fost peste aşteptări de primitori şi ospitalieri.

Din Timişoara de la liceul Teologic Baptist a participat un grup de 15 elevi sub îndrumarea profesorului Gheorghe Vitelariu.

Dorim să felicităm şi să mulţumim în acelaşi timp, organizatorilor, gazdelor, dirijorilor, liceelor participante dar şi părinţilor care au sponsorizat participarea copiilor.

Până la următoarea ediţie a festivalului nu uitaţi doar Soli Deo Gloria.

Poze  AICI

A consemnat

Ionel Dragan Timişoara

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

mai 2010
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
%d blogeri au apreciat: