you're reading...
diverse

Pastorul evanghelic Nicu Iliesi, 51 de ani si 2 copii ai sai, Alex si Adrian au murit intr-un accident de masina

Pastorul evanghelic Nicu Iliesi, 51 de ani si 2 copii ai sai, Alex si Adrian au murit intr-un accident de masina

Quantcast

//

UP- DATE  Joi, 13 Mai, ORA 13.00: In aceasta seara la biserica ” Pe Stanca – Soimos” Lipova vor avea loc o ceremonie de comemorare a pastorului Nicu Iliesi si a celor 2  fii ai sai: Adrian si Alex. Intalanirea va incepe la ora 19. Nu se cunosc inca detalii despre imormantare. Va voi tine la curent.

Tragedie in lumea evanghelica

Pastorul Nicu Iliesi impreuna cu 2 dintre copii sai si-au pierdut viata intr-un accident de masina petrecut pe D 7 intre localitatea Conop si Lipova. Pastorul si cei 2 fii se intorceau acasa de la un program la biserica din localitatea Conop, biserica unde Nicu Iliesi era pastor.  Accidentul a avut loc  Miercuri, 12 Mai 2010,  in jurul orei 21.30.

Pastorul Nicu Iliesi si-a pierdut viata impreuna cu 2 baieti ai sai, Alex si Adrian

Nicu Iliesi, s-a nascut la 26 septembrie 1959, era licentiat in teologie si a predat la Scoala Biblica Christos pentru Romania din Timisoara si era un puternic sustinator al tinerilor evanghelici din Romania. Nicu Iliesi era casatorit cu Geta si aveau impreuna 4 copii: Paul, Alex, Adrian si Astrid.  Alex si Adrian si-au pierdut viata alaturi de tatal sau.

Din surse am aflat ca accidentul s-ar fi produs datorita soselei umede si a neadaptarii vitezei la conditii meteo nefavorabile. Masina in care se afla pastorul a derapat pe contrasens si intrat in coliziune cu un microbuz care se deplasa regulamentar pe partea opusa. Si pasagerii microbuzului au fost raniti, dar sunt in afara orcarui pericol.

Nicu Iliesi era pastorul unei biserici evanghelice din  localitatea Conop de cativa ani.  El a facut parte  din comitetul organizator al cunoscutelor tabere pentru tineri ” Cristos pentru Romania”

Regretam trecerea lui si a celor doi  baieti  in vesnicii.

Pastorul Nicu Iliesi era profesor de teologie la scoala biblica „Cristos pentru Romania” din Timisoara

Masina pastorului lipovean a fost distrusa in urma coliziunii frontale cu un microbuz ce circula regulamentar din directia opusa.

Pastorul Iliesi cu un grup de crestini pregatiti de ceremonia botezului in apa

Pastorul Nicu Iliesi botezand o tanara credinciosa din Lipova

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

mai 2010
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
%d blogeri au apreciat: