you're reading...
articole, diverse

CONFORT IN …SINGURATATE…

Din Above the Storm
de Carol Hopson
tradus Rodica Botan
Cred ca majoritatea am avut momente cind am fost singuratici. Poate chiar inconjurati de familie si prieteni si tot ne-am simtit singuri. Un astfel de timp am avut si eu cind Dumnezeu ne-a stramutat departe de cei pe care i-am cunoscut si lucrurile si locurile care-mi erau familiare. A trebuit sa-mi las in urma copiii, nepotii, parintii, prietenii si sa o iau de la inceput. Am parasit casa noastra, vremea insorita, misiunea pentru care lucram si prietenii nostrii. Si Dumnezeu nu mi-a cerut sa fac asta o singura data ci in nenumarate rinduri a trebuit sa invat ce este singuratatea. Inainte de asta, aveam totdeauna o groaza de prieteni si eram angrenata in multe activitati. Tatal meu a fost Pastorul bisericii noastre si sotul meu era Directorul scolii, asa ca foarte multa lume ma cunostea si aveam o groaza de activitati de unde sa aleg in orice moment. Totdeauna am avut un prieten de familie sau o ruda cu care sa ma intilnesc daca asta mi-ar fi fost dorinta. Totdeauna era cineva la care sa pot apela pentru incurajare sau suport. Dar toate aceste lucruri s-au schimbat dupa mutare.
Am purtat in viata multe palarii . Am fost mama, sotie, fiica. Invatatoare la Scoala Duminicala, mentora, prietena, sfatuitoare, dirijoare de cor, si speaker. Dar cind m-am mutat intr-un alt stat, nimeni nu stia de colectia mea de palarii. De fapt nimeni nici nu stia ca exist. Dintr-odata n-am mai stiut pe nimeni si nimeni nu ma mai cunostea.Ce soc! Am stiut ca mutarea asta era voia Domnului pentru viata mea si am stiut ca El are un scop – dar pe care inca nu-l puteam vedea. Cu toate astea…singuratatea in care eram imi era atit de reala. Pe cine sa chem sa ne intilnim pentru o ceasca de cafea? Cui sa-i spun cit de destepti au devenit nepotii mei…adevarate genii!!! Cu cine sa impart o cerere de rugaciune?
In una dintre aceste zile insa Dumnezeu mi-a aratat unul din scopurile singuratatii.
Posted by Rodica Botan at
Fiecare rază de soare care-ţi mângâie obrazul, fiecare adiere de vânt, care trece pe lângă urechea ta, fiecare parfum de floare, fiecare ciripit de pasăre, fiecare cântec de greier… reprezintă şoapte ale Tatălui ceresc, care vrea să-ţi amintească mereu şi mereu: „Eu sunt cu tine… Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi

Reclame

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

mai 2010
L M M J V S D
« apr.   iun. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: