you're reading...
diverse

Beatrice Simion a plecat acasă….

Suntem cu totii indurerati si intristati…

Dragi colegi

Suntem cu totii indurerati si intristati. Cred ca este bine sa ne exprimam durerea, sa plangem si sa Ii multumim lui Dumnezeu ca am cunoscut-o pe Beatrice ca si prietena, mama, lider, co-lider si ca si exemplu al unui urmas al lui Christos. Este greu sa intelegem de ce o persoana atata de minunata si inzestrata cu daruri ca si ea, a plecat dintre noi. Dar putem spune despre ea, ca a fost un erou si ca a fost un slujitor credincios si iubitor ce L-a urmat pe Christos indiferent de pretul platit!

La doua saptamani de la accident, in timp ce ne rugam pentru ea, Dumnezeu mi-a vorbit prin Psalmul 23 „chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de nici un rau pentru ca Tu esti cu mine”. Cred ca Beatrice a simtit acest lucru in ultima saptamana si cred ca acum ea este la Tatal ceresc. El a pregatit o masa pentru ea. Citim in Scriptura ca Isus s-a dus sa ne pregateasca un locas, un loc pentru Beatrice. El o primeste spunandu-i ca a fost un rob credincios si ca este fiica Lui pretioasa! Si ea primeste coroana vietii.

Beatrice isi dorea foarte mult un lucru: sa fie un exemplu pentru cei din jur prin faptul ca-L slujea pe Dumnezeu cu toata inima, mintea si sufletul ei. Ea vroia ca romanii sa inteleaga acelasi lucru: ca daca ei sunt disponibili, Dumnezeu va lucra prin ei.
Beatrice a fost un model pentru noi toti!
Haideti sa continuam sa ne rugam pentru Petrica,  Beni, Daniela si Tim.

Cu multa dragoste si cu inimile indurerate,

Helga N. si Florin M.
Echipa Nationala de Conducere
TPM Romania

Detalii despre inmormantare

Serviciul divin de inmormantare va avea loc joi, 5 august, la ora 11:00 la Biserica Agape (Calea Aradului nr. 15 A) si apoi mai tarziu, in jurul orei 13:00 o vom duce pe Beatrice pe ultimul drum la cimitirul din zona Calea Sagului. De asemenea miercuri la ora 19:00 la Biserica Agape va avea loc priveghiul.

In urma cu cateva saptamani Beatrice ne-a spus ca i-ar placea ca inmormantarea ei sa fie simpla. Nu am acordat prea mare atentie cuvintelor ei pentru ca nu ne asteptam ca sa se intample atat de curand. Vrem sa facem tot ce putem ca inmormantarea ei sa fie asa cum si-a dorit. Ea ne-a spus ca nu vrea sa oamenii sa cheltuiasca bani pentru a cumpara flori si coroane, dar vroia ca acesti bani sa fie folositi pentru misiune. De aceea vrem sa spunem tuturor celor care doresc sa cumpere flori sau coroane, sa puna banii respectivi intr-o cutie pe care o vom pune pentru acest scop. Anul trecut Beatrice a predat la TPM Mombasa in Kenia si a fost foarte impresionata de ospitalitatea lor. Banii care se aduna vor fi donati acestei echipe TPM. Va rog sa spuneti dorinta lui Beatrice si celorlalti pe care ii cunoasteti si vor veni la inmormantare.

Daca veniti la inmormantare din afara orasului Timisoara sau din afara tarii, va rugam sa ne comunicati la adresa benjamin.daniela(a)gmail.com cand veti ajunge aici, cu trenul sau cu avionul.

English version:

The funeral will take place on Thursday the 5th of August from 11:00 AM at Agape Church (Calea Aradului, Nr. 15 A), and around 13:00 at the cemetery from the Calea Sagului area. There will also be a ceremony on Wednesday at Agape Church from 19:00.

Beatrice has talked about her funeral a few weeks ago and she was telling us that she want something very simple. We have not taken those words seriously because we have not expected this. We are trying to do as much as we can from the things she has desired. She told us she doesn’t want people to spend money on flowers or funeral flower decoration, but wanted those money to be used in mission. So we want to tell everyone that wanted to buy her flowers or some funeral decoration, we will put a box available, and whoever wants can put the money that they had for the flowers in the box. We will use this money to support a YWAM mission base in Kenya (Mombasa). She was teaching there last year and was very much impressed by their hospitality. So please tell this to everyone you know that wants to come to the funeral.

Also if you are coming from another country or another city from Romania please let us know when your flights arrive, or your trains. You can email us this information: benjamin.daniela(a)gmail.com

Helga N. si Florin M.
Echipa Nationala de Conducere
TPM Romania

sursa http://www.tineripentrumisiune.ro/petrica-beatrice-simion/2.html

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

august 2010
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d blogeri au apreciat: