you're reading...
diverse

Evenimentul lansării cărții- Răscumpărarea memoriei

Penticostalii îşi arată fraţii colaboratori

Autor: Mirela Corlățan

Un pastor penticostal din Constanţa a demonstrat într-o carte că toţi şefii cultului de până în 1994 au colaborat cu Securitatea.
La lansarea de carte de la IICCMER, istoricii au apreciat că studiul lui Vasilică Croitor (centru) are o accentuată tentă moralizatoareSursa: EVZ

De două săptămâni, penticostalii români – peste 330.000, potrivit ultimului recensământ – sunt în mare forfotă. Un tânăr pastor din Constanţa, Vasilică Croitor, a arătat că toţi cei care au fost la conducerea cultului de la autorizarea sa în 1948 până în 1994 au fost, fără excepţie, colaboratori ai Securităţii. Că îşi turnau fraţii pentru putere şi bani, primiţi cu chitanţă de la serviciile secrete.
citeste mai departe aici

Răscumpărarea memoriei – lansare (1) citeste aici

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Un gând despre &8222;Evenimentul lansării cărții- Răscumpărarea memoriei&8221;

  1. Feate Vasilica Croitoru domnul isus hristos sa va bine cuvinteze ca ati facut aceasta lucrare si ca ati inceputo sa lansati si in romania aceasta carte care ati scriso. Daca ati sti citi dintre cei cu care ma intilnesc in oradea si ma intreaba de cartea aceasta care ati scriso dumneavoastra. si leam spus ca nu stiu unde se afla finca ar vrea sa o cumpere si ei dar nu o gasesc pe piata la librariile crestine din Oradea. Finca si eu am cautato si nu am gasito cartea inca sa o pot cumpara la noi in Oradea nu este de cumparat aceasta carte, RASCUMPARAREA MEMORIEI SCRISA DE VASILICA CROITORU. O doresc sieu daca ati vrea sa nio trimiteti si noua prin posta, sau prin curierat, sau sa veniti dumneavoastra personal cu carti mai multe si sa le vindeti aici in Oradea printrun anunt ca veti veni inca odata la lansarea ei, RASCUMPARAREA MEMORIEI De dumneavoastra scrisa.
    Va trimit adresa mea unde doresc sa imi trimiteti cartea. BALAZS IOSIF. Strada. Gradinarilor. Nr.70. Judetul Bihor. Localitatea Oradea. Cod Postal.410527. ROMANIA. Email. balazs _63@yahoo.com Telefoane mobile sunt acestea.0040751225537. 0040741002667. Aceasta este adresa mea din oradea unde locuiesc.
    As vrea sa citesc sieu fiinca si eu stiu de cite sa intimplat pe plan local dar eu nu am dovezi dar banuiesc citi va la care au colaborat cu securitatea in acea vreme si si astazi sint in functiile lor de conducere ba mai mare de inca de filiala pe judetul bihor si satul mare acela este si astazi in funktie de presedinta de filiala si mai stiu inca citi va careinca mai traiesc si sau lasat la vatra. varog sa ma contactat cind veti ajunge in oradea la lansarea carti si atunci va voi spune mai multe fata in fata despre toate aceste lucruri da colaborare cu securitatea in timpul comunist. acestea leam mai vorbit eu mai de mlteori la mai multi ,i mia pus banda pe gura atunp. daca mai continuam sa mai spun aceste lucruri despre ei atunci mar fi omorit acestia, si astazi nas mai fi existat cu trupul de carne, ci as fi fost in ceruri la tatal meu unde mia pregatit EL. locul acolo as fi fosta astazi. Viam scris toata scrsoarea asta ca sa stiti ca eu am stiut din inca in anul 1988 despre astea si atunci ei au vrut sa ma omoare ca sa nu mai spun nimanui ce stiam despre ei si sint multi despre care le stiu ca au colaborat cu scuritatea in perioadele dinainte si dupa aceia si si astazi sint inca in functii de pastori si ba si mai mari functii. Anuntatima cind veti veni on oradea sa putem sta de vorba intre patru oci. DOMNUL ISUS HRISTOS. SA VA CALAUZEASCA IN TOT ADEVARUL CARE LATI LANSAT PRIN ACEASTA CARTE RASCUMPARAREA MEMORIEI CARE ATI SCRISO. Dumneavoastra puteti sa le gasiti aceste dosare la CNSAS. Cu acestia si numele lor.
    DOMNUL ISUS HRISTOS. SA VABINE CUVINTEZE TOATA ALERGAREA CARE O FACETI SI IN MINA SA SA VA FIE INIMA CA EL. SA VA OCROTEASCA SUFLETUL SI SA VA UMPLE DE DUH IN PERMANENTA PINA CIND EL. VA VENI PE NORI SLAVEI SI SA NE DUCA SUS IN CRURI , IN IMPARATIA SA UNDE EL. NEA PREGATIT LOCUL. SI SA VA DEA MULTA INTELEPCIUNE, SI LUMINA, DRAGOSTE, SI UMPLEREA CU DUH SFINT NUMAI DE LA EL. SA FIE TOATE ASTEA. IAR CALAUZIREA SA SA FIE CU DUMNEATA FRATE IN PERMANENTA AMIN. AMIN. AMIN.

    Scris de BALAZS IOSIF | 04/07/2011, 2:18 am

calendar

septembrie 2010
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
%d blogeri au apreciat: