you're reading...
conferinte

John Maxwell: Fiti un prieten adevarat

Deseori consideram ca jucam o serie de roluri fata de cei cu care lucram – colegi, membri ai aceleiasi echipe, colaboratori, concurenti – dar de multe ori uitam sa fim singurul pe care toti il dorim – un prieten.

John Maxwell

Citeste si:

John Maxwell: 4 secrete pentru a te conduce pe tine insuti

John Maxwell: Descopera beneficiile obstacolelor

John Maxwell: Uita-te cu atentie in jurul tau!

John Maxwell la Bucuresti

Asculta-l pe John Maxwell live, pe 23 martie 2011, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, in cadrul conferintei “How to be a Real Success”

Poetul Ralph Waldo Emerson scria: “Maretia prieteniei nu sta in mana intinsa, nici in zambetul binevoitor si nici in bucuria tovarasiei; ea sta in inspiratia spirituala a celui care descopera ca cineva crede in el si doreste sa se increada in el”.

Indiferent cat de hotarati sau de compettitivi par sa fie colegii vostri, se vor bucura sa aiba un prieten la locul de munca . Unii oameni nu cauta prietenia la serviciu, dar cu siguranta vore beneficia de pe urma ei daca o gasesc. cand o anumita slujba este in mod special dificila sau neplacuta, a avea un prieten este de cele mai multe ori singurul lucru pentru care persoana este nerabdatoare sa ajunga la munca. Iar cand slujba este buna, atunci a avea prieteni este precum cireasa de pe tort.

Adaugati prietenia la munca de echipa

De ce va recomand sa puneti bazele unor prietenii la locul de munca?

Prietenia este baza influentei

Presedintele Abraham Lincoln spunea: “Pentru a castiga un om de partea cauzei voastre, in primul rand convingeti-l ca sunteti cu adevarat prietenul lui”. Relatiile bune fac posibila influentarea, iar prietenia este cea mai buna dintre relatiile pe care le puteti stabili la locul de munca cu colegii vostri.

sursa aici

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

martie 2011
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d blogeri au apreciat: