you're reading...
articole, diverse, manifeste

Marș pentru viață – Timișoara 26 martie 2011


Human Life Internatinal împreună cu Biserici si ONG -uri locale  a organizat în mai multe capitale și orașe cu renume  marșuri prolife.

Bruxell

Washington

La Timișoara, pe 26 martie de sărbătoare Buna vestire a a vut loc Marșul Pentru Viață- Spune DA Vieții.

Aproximativ 400 de participanți din mai multe culte crestine ( catolici, geco catolici, reformați, baptiști, penticostali, carismatici și independenți), ONG -uri care deruleaza programe pro-life, partide politice  (PNCD, PPP, PDL)  cat și aleși ai poporului în parlamentul Romaniei au manifestat pașnic pe traseul stabilit de organizatori.

foto: Ionel Dragan

Dintre vorbitori s-au remarcat:

Preotul ortodox Silviu Damșe

Prima responasbilitate pentru avorturile din Romnaia o avem noi  preoții și pastorii pentru că femeile care fac avorturi au fost botezate în bisericile noastre și noi trebuie să le facem pastorația necesară. A doua responsabilitae o au politicienii pentru că legile dau voie să facă avorturi fără a fi consiliate înainte și prevenite de posibilile consecinte fizice, psihice și mai ales spirituale.

Cristi Dugulescu- deputat PD L Timis

Inspirat de ce scria pe tricourile copilașilor drăguți din față-Mami și tati îți mulțumesc că exist!  a vorbit mulțimii adunate despre proiectele legislative în domeniu și despre drama Romaniei. Romania putea să aibă 40 milioane de locuitori dacă în ultimii 20 de ani nu se făceau peste 20 de milioane de avorturi.

Mami și tati îți mulțumesc că exist!

Te așteptăm să te implici în susținerea mișcării pro-life din Timișoara!

Cum? scrie-ne și vei afla…

album foto aici

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

martie 2011
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d blogeri au apreciat: