you're reading...
culte secrete

Valorile Bisericii sau valorile Rotary?… Dumnezeu sau Mamona?

Numele ei este Lorena Rusovan si este baptistă si apare in echipa de organizare a balului primaverii.  Este directoarea Casei Debbora – proiect al Organizatiei  Missio Link International. Aceasta organizatie este condusa de câțiva pastori Batisti din Timisoara. Numele pastorilor din conducere ( Eugen Groza- biserica Betania si Petru Bulica/Alexandru Neagoe – Biserica Betel ) îl  găsiți  pe   http://www.missiolink.org/about-mli/board-of-directors/

Aceasta fundatie se ocupa și educație  și  de plantare de biserici si sponsorizare  de păstori.

La amvon cei trei predică împotriva băuturii, dansului, muzicii rock, preacurviei, desfrânării și a potrivirii cu lumea și la Fundatia MLI le promovează valorile … baluri de caritate…dans de cabaret…joc de ruletă… valorile lumii si mai grav valorile rotary…

La numai o zi după balul Rotary pastorul Petru Bulica predica pastorala  foarte fundamentalista…citez.. Cu câtă nonșalanță poti sa-i înseli pe colegii tăi? vezi aici

îmi place ceea ce spui…sunt deacord …dar nu vreau sa fiu unul ca voi…

Pe cine urmează : pe Isus sau pe Machiavelli?

Este posibil să ne închinăm lui Dumnezeu și lui mamona?

Isus Cristos a spus că nu puteti sluji la doi stăpâni…ori …ori

Matei 6:24

Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt; nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.

Luca 16:13

Nicio slugă nu poate sluji la doi stăpâni; căci sau va urî pe unul, şi va iubi pe celălalt sau va ţine numai la unul, şi va nesocoti pe celălalt. Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.”

Ce atitudine a luat Comunitatea Baptista din Timiș împotriva  acestor slujitori? Dar Uniunea Baptistă?

De un an de zile astept răspunsul scris la un memoriu  făcut către Comunitatea Baptistă de Timiș și conducerea( prezbiterii) Bisericii Betel  ei refuză să-mi trimită raspunsul.(după Lege fiind institutii care prestează servicii publice aveau obligatia in 30 de zile să-mi răspundă)

Si anul trecut aceeași persoană și organizația MLI a fost implicată în organizarea și colectarea de fonduri.

https://timisoaraevanghelica.wordpress.com/2010/03/28/criza-financiara-sau-criza-morala-baptistii-apeleaza-la-banii-masonilor/

Se va discuta la Congresul Baptiștilor de luna asta și problema implicării masonilor în slujirea bisericilor sau a pastorilor în masonerie?

Tocmai la Timișoara in Biserica Betel  care promoveaza valorile masonice se vor desfășura lucrările Congresului. Să fie oare la întâmplare sau noii conducători de cult au nevoie si de binecuvântarea cluburilor masonice?

Rotary face bal pentru a ajuta inimile sa bata

Rotary face bal pentru a ajuta inimile sa bata

Cluburile Rotary din Timişoara au dat mâna pentru a organiza Primul Bal Districtual de Caritate, o premieră în România. Peste 300 de participanţi din toată ţara şi din Republica Moldova din cluburile Rotary şi Lions sunt aşteptaţi la evenimentul filantropic, sâmbătă seara, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

Două obiective importante vor fi atinse odată cu organizarea Balului Caritabil Rotary, spun organizatorii. Primul vizează direcţionarea unei părţi din fondurile adunate spre Rotary Internaţional, iar al doilea presupune achiziţionarea unui aparat de testare a efortului fizic pentru Clinica de recuperare cardiovasculară de pe bulevardul C.D. Loga din Timişoara.

„În secolul XXI, Rotary va investi în prevenirea bolilor cardiovasculare, care pot fi detectate prin utilizarea acestui aparat de testare a efortului fizic”, a precizat medicul cardiolog Dan Gaiţă, unul dintre organizatorii evenimentului. El a atras atenţia asupra faptului că mişcarea fizică şi adoptarea unui regim alimentar sănătos pot conduce la prevenirea multor boli. Peste 300 de membri Rotary şi Lions, împreună cu invitaţii lor, sunt aşteptaţi la evenimentul filantropic ce va avea loc sâmbătă seara la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Motoul acestui bal de caritate este „Rotary ajută inimile să bată”. Pentru achiziţionarea aparatului este nevoie de 15.000 de euro. Jumătate din bani au fost donaţi de Rotary Internaţional. Pentru restul sumei va fi organizată o tombolă al cărei mare premiu constă într-un autoturism Dacia Duster.

Banii se vor strânge din vânzarea de bilete la tombolă. Au fost puse în vânzare o mie de bilete, pe care le poate cumpăra oricine, contra sumei de 100 de lei. Timişorenii mai pot achiziţiona bilete vineri, până la ora 21.00, din Piaţa Victoriei, din faţa Operei. „Maşina este doar obiectul prin care dorim să strângem fondurile. Câştigătorul va fi sunat, sâmbătă seara, după extragerea biletului câştigător. Aceşti 100 de lei nu reprezintă o investiţie într-o maşină, ci într-o viaţă de om, după achiziţionarea echipamentului medical”, a precizat Lorena Rusovan, asistent Guvernator District 2241. Tot sâmbătă, două noi cluburi vor lua fiinţă în Timişoara. Este vorba despre Rotaract Ripensis şi despre Rotary Timişoara Opera.

articol de  Miodrag Hojda
Poti sa fii viceguvernator Rotary  dacă nu te închini și la Templul Masonic?
Așteptăm opiniile dumneavoastră.
Ionel Drăgan

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

mai 2011
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d blogeri au apreciat: