you're reading...
articole

Președintele Alianței Mondiale Baptiste, însoțit de o delegație a Uniunii Baptiste din România a avut o întrevedere cu Președintele României

 O ultima poză publicitară înainte de congres

John Upton, Președintele Alianței Mondiale Baptiste împreună cu Otniel Bunaciu, Președintele Uniunii Baptiste din România și Ionel Tuțac, Secretarul General al Uniunii Baptiste au avut o întrevedere oficială la Palatul Cotroceni cu domnul Traian Băsescu, Președintele României.

Cu această ocazie, Președintele John Upton a exprimat aprecierea Alianței Mondiale Baptiste pentru libertatea religioasă care există în România și pentru oportunitățile pe care le au baptiștii din România să contribuie la viața socială din ţara lor (în special în proiecte umanitare și în educație). Președintele Alianței Mondiale Baptiste a transmis mulțumirile pentru spirjinul oferit de baptiștii din România cu ocazia cutremurului din Haiti.

Președintele Traian Băsescu a apreciat contribuția socială pe care o aduc baptiștii și a subliniat importanța unei participări echitabile a tuturor bisericilor și cultelor din România la binele comun potrivit principiilor garantate prin Legea privind Libertatea Religioasă şi Regimul General al Cultelor din România.

John Upton a evidențiat faptul că România reprezintă un model în privința relațiilor dintre Biserică și Stat și a transmis salutul baptiștilor din întreaga lume cu ocazia Congresului Uniunii Baptiste din România care va avea loc la Timișoara pe 19, 20 mai 2011.

Sursa: Revista Crestinul azi
English version

Anunțuri

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

Mai 2011
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: