you're reading...
articole, carti noi

Post de la cărți… la Congresul de la Timișoara

Congresul Uniunii Baptiste a fost o oportunitate pentru editorii si librarii evanghelici de a-și promova noutașile sau cărțile reeditate.

Pentru a nu se creea neplăceri ca și la alte evenimente ( sa nu fie loc de postare, să nuli se dea mese/standuri, sa vină oricine) anul acesta a trebuit înregistrarea participanților contra unei taxe de participare.

Prin acest mod s-a putut și cenzura ce  cărți să fie expuse și ce nu.

Printre participanți putem enumera cateva edituri – Cartea Creștina,  Logos,  Agape,  Faclia,  Lampadarul de aur, Crestinul Azi, Crown Romania, dar si câteva librării ( CLC; SAMUEL) si cativa vanzatori ambulanti…

Această prezentare necesită JavaScript.

La întrebarea : Cum v-au mers vânzările la Congres….?

Majoritatea au răspuns:  Pastorii au ținut post de la cărți astăzi…

De remarcat este si  faptul că dintre toți expozanții de carte, unul singur avea casa de marcat portabilă și emitea bon fiscal… este un pas inainte totuși … ceilalți vindeau fără bon fiscal…  și organizatorii închideau ochii din nou.

Carțile lui Iosif Ton au lipsit de la standul editurii Cartea Creștină.  Li s-a sugerat să nu le expună ca să le poata cumpăra la preț redus penticostalii și carismaticii.

În schimb, tronau pe standuri cărţi carismatice, cum ar fi Vocea lui Dumnezeu a lui Cindy Jacobs, acea autointitulată “profetesă pentru naţiuni” care i-a amăgit în trecut şi pe cei de la Agape … scria Dyo

Era interesantă o dezbatere despre etica pietei din curtea(holul) bisericii…poate la Congresul următor.

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

mai 2011
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d blogeri au apreciat: