you're reading...
diverse

Un deputat a impartit cadouri copiilor in parcuri de 1 iunie

Actiune Marius DugulescuActiune Marius Dugulescu

Ziua Copilului le-a adus surprize micuților din mai multe zone ale Timișoarei. Parlamentarul Marius Dugulescu le-a oferit cadouri de 1 iunie. El a făcut un adevărat tur al orașului, împărțind cadouri în mai multe parcuri copiilor din zona Steaua, Girocului, Șagului, Soarelui, Buziașului, Complexul Studențesc și Prințul Turcesc.

(6 comentarii)

Deputatul a precizat că dorește să întâlnească oamenii în timpul mandatului său, nu doar în timpul campaniei electorale. „La fiecare sărbătoare importantă am oferit cadouri. Mi se pare normal să le spun La Mulți Ani copiilor de ziua lor, mai ales că sunt mulți cei care nu își permit să-și cumpere dulciuri”, ne-a spus Dugulescu.

Parlamentarul PDL a împărțit aproximativ 500 de cadouri copiilor din oraș. Acestea au constat în dulciuri și sucuri. El a explicat că dorește astfel să fie în mijlocul celor care l-au ales. Când au văzut dulciurile, copiii au sărit pe politician până au plecat cu un pachețel de la acesta.

Marius Dugulescu intenţionează să organizeze la Timișoara şi un concurs – „Copiii au talent”. „Sunt foarte mulți copii care, deși au un foarte mare talent fie în muzică, fie în artă sau alte domenii, nu au posibilitatea financiară să-și valorifice potențialul“, a spus Dugulescu. Iar competiția promisă are rolul de a-i evidenția pe cei mai talentați dintre elevii timișoreni. Următoarea întâlnire cu alegătorii săi va avea loc săptămâna viitoare, când va asculta problemele locuitorilor din cartierul timișorean Steaua.
M.M.H.   sursa timis online

Anunțuri

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

Iunie 2011
L M M M V S D
« Mai   Iul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: