you're reading...
articole

John Stott păşeşte, prin moarte, către viaţa cea fără de sfârşit

Publicat de  la 28 iulie 2011, in stiri crestine.ro

Dănuţ Mănăstireanu anunţă pe blogul său moartea lui John Stott, teolog şi lider anglican, una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale spaţiului evanghelic englez.

După 90 de ani de viaţă pământească, din care o bună parte au fost petrecuţi în slujba lui Hristos şi a Împărăţiei sale, John Stott păşeşte, prin moarte, către viaţa cea fără de sfârşit.

Am aflat relativ recent că John Stott n-a fost căsătorit şi că şi-a dorit să rămână singur pentru că a fost conştient că nu ar fi putut face la fel de mult.

Evanghelicii români îi datorează enorm. Organizaţia fondată de el, cunoscută sub numele de Langham Partnership International, a făcut posibilă pregătirea unui important număr de teologi evanghelici prin bursele pe care le-a acordat.

Ca profesor la ITP, am beneficiat de importante reduceri la cărţi teologice de referinţă prin intermediul programului Langham Literature, destinat şcolilor teologice din ţările dezavantajate. Mulţi dintre foştii studenţi îşi amintesc de comenzile speciale prin care au beneficiat, de asemenea, de cărţi teologice de referinţă la preţuri adaptate posibilităţilor lor.

Un gând pios pentru un mare om al lui Dumnezeu!

vaisamar.wordpress.com

Citeşte mai mult pe: Stiri Crestine.ro » John Stott păşeşte, prin moarte, către viaţa cea fără de sfârşit

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

iulie 2011
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
%d blogeri au apreciat: