you're reading...
POLITICA SI DEMOCRATIE, VIATA CRESTINA

Războiul lui Obama împotriva creștinilor

Publicat de   stiricrestine.ro

Președintele american devine tot mai îndrăzneț în uzurparea valorilor. Recent, a emis un mandat prin care forțează bisericile, școlile creștine și instituțiile creștine, care angajază lucrători, să includă în polița de asigurare și contraceptive gratuite pentru femei. Bisericile s-au scandalizat. Printre ele și comunitatea ortodoxă din America. Săptămâna trecută, 65 de episcopi ortodocși din SUA au emis o declarație comună în care condamnă acțiunea președintelui american și cer abrogarea mandatului (link).

În plus, peste 100 de congresmani americani au înaintat și ei o notă de protest președintelui american, amintindu-i că acțiunile lui subminează libertatea religioasă și de conștiință. Textul scrisorii și semnăturile pot fi vizualizate aici (link).

Obama exportă avortul. Am scris deja despre președintele Obama care a direcționat diplomația americană, începând din toamna anului trecut, să promoveze drepturile homosexualilor peste tot în lume. A făcut la fel și cu avortul. Secretarul de Stat Clinton promovează avortul, în special în Africa, unde cultura africană e eminamente pro-viață (link).

Pentru Știri Crestine, AFR

Citeşte mai mult pe: Stiri Crestine.ro » Războiul lui Obama împotriva creștinilor

Anunțuri

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

Februarie 2012
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: