you're reading...
POLITICA SI DEMOCRATIE, STIRI CRESTINE

Dorel Popa face parte din delegaţia cu care Victor Ponta a plecat în Statele Unite

Scris de Răzvan Crețu

Fostul primar al municipiului , Dorel Popa, face parte din delegaţia cu care co-preşedintele Uniunii Social Liberale, Victor Ponta, a plecat, ieri, în Statele Unite ale Americii.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat înainte de plecare că va fi însoţit, printre alţii de social-democratul Titus Corlăţean şi de liberalul Cornel Dobriţoiu, care sunt responsabilii USL pe zona de Externe şi de Apărare. „Voi merge împreună cu domnul Corlă­ţean şi cu domnul Dobriţoiu, deoarece sunt responsabilii din partea USL pe zona de Externe şi de Apărare şi la întoarcere o să vă fac o informare completă”, a spus Ponta.
El a precizat că vizita sa în SUA a fost discutată cu ambasada SUA la Bucureşti şi cu ambasada României la Washington. „Vreau însă să precizez că este o vizită discutată cu Ambasada SUA. Nu e nici vizită de plăcere şi nici nu e prin cine ştie ce alte structuri, ci prin Ambasada SUA şi Ambasada României la  Washington”, a spus Ponta. El a precizat că vizita a fost plănuită de foarte mult timp.
În ceea ce-l priveşte pe Dorel Popa, acesta nu a dorit să dea detalii despre vizita pe care o efectuează în SUA, spunând că va aduce lămuriri când se va întoarce în ţară. Dorel Popa îi va facilita Lui Victor Ponta întâlniri cu anumiţi congresmani şi senatori de peste ocean.
Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu şi-au fixat ca priorităţi externe pentru anul 2012 o vizită politică în SUA şi una la Bruxelles, obiectivele pentru primul semestru fiind alte două vizite, una în Danemarca şi alta în Olanda.

SURSA http://glsa.ro/arad/politic

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

februarie 2012
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  
%d blogeri au apreciat: