you're reading...
expozitii, ORGANIZATII, RESURSE CRESTINE, STIRI CRESTINE, VIATA CRESTINA

Vrei ca să-ţi trimiti copilul în străinătate la studii ? – vizitează RIUF 2012 – Centrul KRAFT 20 martie Timişoara

 

ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR – RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Estul Europei. Anual, peste 100 de institutii educationale, din peste 20 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii internationale.

 

Editia de Primavara RIUF 2012 va avea loc la:
  • Bucuresti, 17-18 martie, la Sala Palatului
  • Timisoara, 20 martie, la CRAFT
  • Iasi, 22 martie, la Hotel Unirea

 

La RIUF poti sa afli informatii despre studiul in strainatate, sa participi la workshopuri si seminarii, sa descoperi oportunitati de cariera si sa te inscrii la concursuri cu diferite premii. De asemenea, nu rata concursurile de pe pagina noastra de , unde poti afla si ultimele stiri despre ce se intampla la RIUF.

Targul International de Universitati RIUF faciliteaza contactul universitatilor cu tineri interesati de continuarea studiilor atat in Romania, cat si in strainatate. In cei 8 ani de activitate, peste 250 de instiutii academice au interactionat in cadrul RIUF cu peste 85.000 de elevi, studenti, absolventi de facultate si tineri profesionisti in cautare de programe educationale.

Peste 100 de universitati sunt asteptate sa participe la Editia a 10a aniversara RIUF, care are loc in primavara anului 2012.
Daca vrei sa fii la curent cu noutatile legate de editiile de primavara RIUF si alte informatii privind mediul educational, aboneaza-te la newsletter-ul nostru aici.

ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR ofera vizitatorilor sansa unica de a interactiona cu reprezentantii unor universitati internationale de prestigiu. Afla de ce sa participi.

In plus, evenimentul ofera o gama variata de oportunitati pentru cei interesati de optiunile educationale internationale.

Vizitatorii RIUF vor primi:

 

  • Acces la intreaga expozitie – peste 100 de expozanti din peste 15 tari. Te sfatuim ca inainte de targ sa consulti lista expozantilor, sa ii identifici pe aceia care te intereseaza, sa le vizitezi paginile web si sa afli mai multe despre ei. Astfel, la targ vei putea purta o discutie mai eficienta cu reprezentantii lor (vor fi impresionati de cunostintele tale si este probabil sa fii recunoscut in cadrul procesului de aplicare);
  • Acces la sesiunile de “Spot Admissions” (Admiteri instant) – interviuri de 15 minute cu reprezentantii universitari;
  • Acces la toate prezentarile;
  • O Mapa a Vizitatorului ce cuprinde: Catalogul Targului (cu detalii despre expozanti si sfaturi despre oportunitatile de studii in strainatate), un program al tuturor evenimentelor aditionale, diverse alte materiale informationale de la numerosii parteneri ai evenimentului;
  • Oportunitati de a participa la programe de cariera/recrutare/internship. Daca esti interesat, iti recomandam sa aduci cu tine cateva copii ale CV-ului tau;
  • Numeroase reduceri si oferte promotionale pentru diverse carti educationale, materiale informative, cursuri de limbi straine pe care expozantii si partenerii nostri le vor prezenta la targ;
  • Oportunitatea sa participe la tombolele zilnice care aduc o multime de premii.

 

Daca vrei sa afli informatii despre viitoarele editii RIUF, inscrie-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent.

Toti vizitatorii inscrisi vor avea ocazia sa-si exprime interesul de a fi contactati de catre expozantii si partenerii nostri. Datele lor de contact vor fi furnizate partenerilor si expozantilor selectati DOAR dupa consimtamantul vizitatorilor. Expozantii si partenerii la targ ar putea contacta vizitatorii interesati pentru a-si prezenta oportunitatile educationale si financiare, precum si alte programe, proiecte si servicii ce ar putea fi de interes. Peste 70.000 de vizitatori au profitat de oportunitatile oferite de RIUF in editiile precedente.

sursa http://www.riuf.ro/

Emil D. consultant in cariera

mobil 0745665302

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

martie 2012
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d blogeri au apreciat: