you're reading...
CULTURA SI MEDIA CRESTINA, EDUCATIE CRESTINA, RESURSE CRESTINE, VIATA CRESTINA

Viaţa ta în Cristos de Greg Ogden – partea a IV-a

Doriţi să citiţi introducerea
şi una din lecţiile din acest volum?
Click aici!

Slujirea lui Cristos
participarea la viaţa bisericii şi războiul spiritual

     Dacă volumul al treilea s-a ocupat de aspectele individuale ale asemănării ucenicului cu Cristos, ultimul volum al materialului se ocupă de viaţa lui comunitară. Ucenicul face parte din biserică, trupului lui Cristos, care are o realitate organică şi dinamică. Fiecare ucenic este un mădular al trupului înzestrat cu daruri specifice în folosul întregului trup.
Dar biserica se află în mijlocul unui conflict permanent. În primul, are de luptat cu Satan şi cu demonii, care o atacă nemilos, cu scopul ştergerii ei de pe faţa pământului. Dar ucenicul se mai confruntă cu un duşman redutabil, firea pământească din interiorul ei, de care nu scapă decât aplicând principiul înlocuirii modului vechi de viaţă cu unul complet nou şi diferit, în Cristos.
Ajuns la acest punct al maturizării sale spirituale, ucenicul tot nu şi-a încheiat misiunea. Pe de o parte, continuă slujirea lui Cristos până la întoarcerea Stăpânului. Pe de altă parte, va face noi ucenici pentru ca procesul să continue până la revenirea lui Isus pe pământ şi să influenţeze toate generaţiile

În curs de apariţie: 15 Martie 2012. Doriţi să comandaţi de acum? Click aici!

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

martie 2012
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d blogeri au apreciat: