you're reading...
EDUCATIE CRESTINA, RESURSE CRESTINE, VIATA CRESTINA

Viaţa ta în Cristos de Greg Ogden partea a II-a

Înţelegerea mesajului lui Cristos
adevăruri biblice fundamentale

      Credinţa creştină este suficientă de simplă pentru a fi accesibilă tuturor oamenilor, indiferent de capacitatea intelectuală sau de pregătire. Totuşi, aceasta nu înseamnă că este simplistă, lipsită de substanţă, de argumente, de logică, de o concepţie despre lume şi viaţă fundamentată pe realitatea că Dumnezeu este adevărul.
În acest volum vom examina câteva învăţături fundamentale ale credinţei creştine. Temelia o reprezintă cunoaşterea Dumnezeului trinitar, o doctrină biblică profundă, neînţeleasă total, dar revelată de Sfânta Scriptură.
Minunea extraordinară este că omul a fost creat după chipul acestui Dumnezeu trinitar, pentru o relaţie cu el şi pentru a trăi în comunitate cu alţi oameni. Vom examina misterul chipului lui Dumnezeu în om.
Însă, relaţia lui Dumnezeu cu omul a fost întreruptă de păcat, iar efectele sunt devastatoare pentru umanitate: despărţirea temporală şi eternă de Creator.
Povestea nu se încheie, din fericire, aici, ci continuă cu o minune de neconceput pentru o mintea umană: în ciuda rebeliunii omului, Dumnezeu continuă să-l iubească şi să ofere El Însuşi preţul răscumpărării lui din păcat.
Dar cum putea un Dumnezeu drept să-i considere neprihăniţii pe păcătoşi, când plata păcatului este moarte? Prin ispăşirea posibilă datorită sacrificiului suprem al lui Cristos.
Volumul se încheie cu o altă minune: Dumnezeu de care ne-am separat prin păcat ne înfiază şi devenim membri de drept în familia Lui.

Doriţi să comandaţi cartea? Click aici!
Pentru comenzi între 3 şi 15 exemplare se oferă o reducere de 10%, iar peste 15 exemplare 20%!

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

martie 2012
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d blogeri au apreciat: