you're reading...
politica, VIATA CRESTINA

Graham: spuneţi „nu” compromisului privitor la gay şi avort

 

Într-un articol scris pe 1 mai în Decision Magazine, evanghelistul baptist Franklin Graham, fiul celebrului tele-evanghelist Billy Graham, afirmă că, în calitate de apostol al evangheliei lui Iisus Christos, căsătoriile homosexuale şi avortul reprezintă problfranklin_graham_spune_nu_compromisului (Foto: islamophobiatoday.com)eme ne-negociabile.

 

De asemenea, Graham afirmă că niciun creştin nu ar trebui să facă compromisuri de ordin moral, acceptând sau favorizând asemenea iniţiative politice. În opinia lui Graham, Dumnezeu ne-a arătat clar, prin cuvântul Său, drumul pe care trebuie să-l urmăm.

 

Scriind despre avort, Graham menţionează că a avorta înseamnă ucidere şi nicio lege de pe acest Pământ nu poate să afirme altceva, niciun govern nu poate legaliza crima. Despre căsătoriile între persoane de acelaşi sex, Graham afirmă că nu există nicio zonă gri nici în această privinţă. Căsătoria întemeiată de Dumnezeu este o uniune sacră între un bărbat şi o femeie.

 

Graham concluzionează că orice creştin care îl recunoaşte pe Iisus Christos ca Mântuitor şi Domn nu trebuie doar să-L urmeze, ci si să-I recunoască autoritatea în fiecare aspect al vieţii, inclusiv în voinţa Sa cu privire la moralitatea vieţii.

sursa http://www.semneletimpului.ro/

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

mai 2012
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d blogeri au apreciat: