you're reading...
CULTE RELIGIOASE, EDUCATIE CRESTINA, EVENIMENTE, ORGANIZATII, tinerii si biserica, VIATA CRESTINA

Talantul în negoţ- Concurs Biblic 2012 editia VI, faza naţională

La Biserica   Muntele Sionului din Baia Mare, a a vut loc sâmbătă si dumincă faza natională a concurului biblic ” TALANTUL ÎN NEGOŢ”. Organizat de departamentul de familii şi copii a Cultului Penticostal din Romnania sub coordonarea fratelui Muică Samuel  din Reşiţa şi a sorei Barbura Daniela din Timişoara, cât şi cu sprijinul  Comunităţii şi bisericilor locale, Dumnezeu a fost slăvit prin participarea a peste 200 de copii si 40 de învăţători de Scoala duminicală. Emoţiile concurenţilor  au fost mari. Atmosfera creată a fost  înalţătoare.

foto Ionel D.

Fratele Sami Muica a a avut un mesaj  pentru participanţi şi biserica locală din Proverbe 6.22 ” Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.” , accentuînd rolul exemplului personal în acest proces.

foto: Ionel Dragan

Dumnezeu a fost slăvit prin implicare organizatorilor şi a sponsorilor, de pasiunea si dedicarea participanţilor cât si de multumirea, incântarea şi bucuria celor premiaţi.

Pe langa diplome de participare, diplome pentru părinţii copiilor  care i-au sprijinit, o cana plina cu dulciuri, castigatorii au fost recompensati cu sume de bani cuprinse  100 si 400 ron fiecare. Ca si premiere exceptionala compania ATP Exodus a oferit cate un premiu de excelnta unui caştigator din fiecare din cele 6 categorii de participanti din concurs prin tragerea la sort la sfarsitul  premierii. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care s-au jertfit, au investit dar au şi cules roadele binecuvantării învaţării şi aplicarii Cuvântului memorat sau studiat.

mai multe detalii pe http://scoala-duminicala.ro/

[http://www.youtube.com/watch?v=8Q7lJei9oM8]

poze aici

Premiile au fost pe măsură. Experinţele memorabile şi motivatoare pentru a continua. Participanţii au fost încântaţi de ospitalitatea, organizarea cât si de slujirea echipelor locale dar si a echipei tehnice din Timişoara.

Anunțuri

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

Iulie 2012
L M M M V S D
« Iun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: