you're reading...
POLITICA SI DEMOCRATIE

Gafa flagrantă a lui Băsescu. Flacăra democraţiei, ilegală

 

sursa http://www.dcnews.ro

Președintele suspendat al României, Traian Băsescu, a comis astăzi, la Cluj, o gafă care poate avea consecințe pe plan internațional. Făcând trimitere la Jocurile Olimpice, acesta a aprins o flacără pe care a denumit-o a democrației. Carta Olimpică interzice cu desăvârșire folosirea simbolurilor olimpice (steagul, cercurile și flacăra olimpică), inclusiv orice referire la ele, în scopuri politice.

Gafă flagrantă a lui Băsescu. Flacăra democraţiei, ilegală”Ne-am gândit la ceva dacă tot se apropie Jocurile Olimpice. Ca de astăzi și până în 29 iulie o flacără apropiată de cea olimpică să ardă. Ea se va numi flacăra democrației și va fi purtată prin țară de tineri de dreapta. Dacă pe 29 noaptea vom constata că românii au dat o lecție lui Crin și Victor, o vom menține aprinsă. Dacă românii vor spune da restaurației, o vom stinge până la alegerile următoare. Eu vreau ca ea să ardă și după 29 iulie, noaptea”, a spus președintele suspendat.

Inclusiv acest tur pe care îl va efectua ”flacăra democrației”, de la Cluj, prin Iași, spre București, face trimitrere la flacăra olimpică. Se știe că înaintea unei ediții a Jocurilor Olimpice, înainte de a fi aprinsă pe stadion, la Ceremonia de Deschidere, ea este purtată prin țara unde se află orașul ce organizează competiția.

Traian Băsescu s-a întors în Capitală, după ce a participat la mitingul de susţinere de la Cluj. La întoarcere Băsescu a avut însă parte de o mare surpriză. În faţa sediului său de campanie îl aştepta o maşină mortuară.

––––––––––––––––––––––––––––

încă un motiv pentru a-l demite pe preşedinte…

Anunțuri

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

Iulie 2012
L M M M V S D
« Iun   Aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: