you're reading...
EVENIMENTE, POLITICA SI DEMOCRATIE, STIRI CRESTINE

MRU la Timişoara – între vorbe şi fapte

Marius Dugulescu si Gheorghe David, printre sustinatorii lui MRU

La promenada organizata de societatea civila din Timisoara, impreuna cu Societatea „Timisoara”, au participat si Marius Dugulescu, Gheorghe David, Petre Petrisor si altii.

Intrebat daca ii va primi in „Initiativa Civica de Centru-Dreapta” pe Marius Dugulescu si pe Gheorghe David, acum politicieni independenti, Mihai Razvan Ungureanu a spus ca el va spune NU traseismului politic.

„Traseismul este un comportament pe care trebuie sa-l condamnam. Eu vorbesc de o asociatie in care este bine primit orice cetatean al acestei tari, ca nu punem gatul cuiva, dar in clipa in care vom avea posibilitatea, trebuie sa curmam traseismul politic. In Initiativa Civica intra oricine care are sufletul curat, accepta principiile initiativei civice si intelege ca in Romania trebuia facuta o reforma a clasei politice. In momentul in care cineva greseste si isi da seama de greseala si accepta ca greseala trebuie sanctionata, fiind in acelasi timp sustinatorul unei reconstructii a clasei politice, e normal sa ne unim cu totii. Sa nu intelegem ca exista in tara aceasta oameni care nu sunt curati, unii gresesc, altii nu”, a completat MRU.

Dacă este impotriva traseismului dece si-a schimbat partidul si a trecut la PDL?

De ce acceptă sustinerea traseiştilor ? Oare nu este ipocrizie politică?

Intrebat de ce a venit la Timisoara si de ce a ales sa se plimbe prin centru, fostul prim-ministru a raspuns: „am venit pentru a ma intalni cu sustinatorii mei. Oamenii au venit alaturi de mine ca sa anunte ca toata natiunea s-a trezit. E foarte bine ca incepem de aici, o sa continuam in alte orase ale tarii. Nu suntem putini, nu suntem lasi si nu fugim din fata greului, iar pentru ei vom vedea pe 29 iulie. Suntem puternici, ne luam tara inapoi”.

„Eu nu ma feresc de discutii, mi se pare normal sa avem dialog in societate. Exista multa emotie, e adevarat, cata vreme vorbim despre adevar si despre ceea ce ne trebuie in tara, suntem liberi. In momentul in care cineva critica, inseamna ca a luptat pentru libertate”, a conchis Mihai Razvan Ungureanu.

Pastoul Sami Tutac a mobilzat Tinerii bisericlor să vină la întâlnire cu MRU, întâlnire avută la sală . Oare dece doreşte susţinere un pastor de la un fost sef SIE sau un asa zis posibil viitor preşedinte de partid politic? Are nevoie de protecţia lui? Parcă statutulu cultului baptist înterzice pastorilor să facă politică…

sursa poze: facebook

La doar câteva ore pe pe facebook la Preşedintele Comunităţii Baptiste  Timiş a apărut poza de mai jos

Să fie un fel de campanie ascunsă prin care să dea de înţeles credincioşilor cu cine să voteze? Oare nu s-au convins de ticăloşia lui Băsescu? Cum pot pastorii baptişti să susţină un preşedinte care apără drepturile homosexualilor, care fură , minte, taie pensii şi salarii, care încalcă legile statului ? Să fie vorba de convingeri personale sau de interese financiare- subvenţiile primite de la stat?

Depărtaţi-vă de aceeia care se îmbracă în alb, care spun una şi fac alta. Dumnezeu urăşte fariseismul si idolatria politică.

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

3 gânduri despre &8222;MRU la Timişoara – între vorbe şi fapte&8221;

 1. Super.interesant,dar…credeam ca Timisoara evanghelica este un site de informare crestina,nu politica!!!

  Scris de Ionesco Bogdan | 07/17/2012, 5:56 pm
  • informarea crestină nu trbuie să cuprindă şi sfera politică?

   Scris de echipa stiri4u | 07/18/2012, 4:05 am
  • informarea crestină nu trebuie să cuprindă şi sfera politică?

   Scris de echipa stiri4u | 07/18/2012, 4:05 am

calendar

iulie 2012
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
%d blogeri au apreciat: