you're reading...
POLITICA SI DEMOCRATIE

Onorabili…pentru Isus

„Nu este nici un act de trădare sau de răutate de care un partid politic să nu fie capabil; pentru că în politică nu este onoare.”  spunea Benjamin Disraeli, fost politician din Marea Britanie și suntem foarte tentați să îi dăm dreptate. Doar că dintre mulțimea oamenilor politici se remarcă câteodată oameni cinstiți, înțelepți, harnici și morali; atunci ne bucurăm că au ajuns oameni onorabili în poziții importante. Dar, de multe ori este greu să găsim astfel de oameni. Mulți promit lucruri bune și frumoase, dar odată aleși votează sau fac altceva.

„Cu fiecare zi ce trece onorez tot mai mult faptele și vorbele tot mai puțin. Un fapt, mi se pare mie este un lucru extraordinar: o propoziție imprimată dacă nu de Dumnezeu, atunci măcar de Diavolul.” spunea Thomas Carlyle care a fost contemporan cu domnul Disraeli. Cred că aceasta este rețeta de a identifica oamenii onorabili: să ne uităm la faptele și voturile lor.

Pentru a găsi oameni onorabili dorim implementarea www.onorabili.ro – o platformă online unde să putem urmări promisiunile îndeplinite sau nu, faptele și voturile fiecărui om politic din România. Pe site fiecare politician va avea o medie a onoarei care însumează activitatea sa în fapte și voturi concrete în lumina promisiunilor sale. Cei mai onorabili vor fi listați primii și cei mai lipsiți de onoare la coadă. Cu ajutorul acestui clasament alcătuit de cetățeni vom putea alege în cunoștință de cauză pe cei mai buni oameni să punem astfel onoarea în politică.

Ce care doriți să sprijiniți acest proiect vă îndemn să vă faceți un cont pe ReStart România să urmăriți proiectul și când va fi vremea să votați: Onorabili

sursa http://4jesus.ro

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Un gând despre &8222;Onorabili…pentru Isus&8221;

calendar

noiembrie 2012
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
%d blogeri au apreciat: