you're reading...
POLITICA SI DEMOCRATIE

Ce au omis pastorii evanghelici să ne spună în campania electorală când îndemnau credincioșii să voteze PDL ul?

Înainte de campaniile electorale de anul trecut în multe biserici evanghelice, pe bloguri personale, pe fluxuri de stiri creștine sau prin intermediul unor ONG- uri( Vezi AFR) pastorii evanghelici îndemnau electoratul să voteze cu unii sau cu alții in functie de orientările lor religioase, orientările lor sexuale si sau suportul dat organizatiilor prolife. Unii dintre ei au fost și sunt încă înegimentati politic.  Cei mai multi dintre ei considerau ca e bine sa fii de orientare PDL ista adica crestin democrata ptr ceilalti nu promoveaza valorile creștine. Va supun atentiei articolul de mai jos…

Au stiut ei asta si au acuns in mod voit datorita parteneriatelor interesate/ locale facute cu unii dintre fostii guvernanti?

Monica Macovei este membra fondatoare si de onoare a asociatiei homosexualilor ACCEPT si virusul Ambasadei SUA la Bucuresti, prin care Muzeul Tiganilor Romi (MTR) a incheiat popo-parteneriatul “cultural”iNAINTE

PDF Download PDFFunny photo Monica Macovei Lustratie

GHIMPELE ne reaminteste O asociaţie susţinută de Monica Macovei, împreună cu Muzeul Ţăranului Român, organizează Luna homosexualilor şi transsexualilor. Invitat special: un promotor al pedofiliei. Si ne da si o informatie de ultima ora: “Printr-o răspuns adresat organizațiilor semnatare ale scrisorii de protest, conducerea MTR respinge acuzațiile aduse, susținând că “MTR nu este o instituție tradițională, ci un muzeu care are un discurs cultural despre tradiție, ceea ce este cu totul altceva”. De asemenea, în conținutul aceluiași drept la replică, directorul Virgil Ștefan Nițulescu afirmă că “singurele valori pe care le promovează muzeul sunt cele autentice”, cu referire directă la cele ale culturii LGBT.”

Nimic nou la MTR (Muzeul Tiganilor Romi), dupa cum ma asteptam. Dar sa ne intoarcem la subiect: fosta procuroare ceausista este, intr-adevar, cea prin care s-a perfectat punerea ACCEPT-ului sub umbrela dezonoranta pentru istoria relatiilor diplomatice romano-americane a Ambasadei SUA la Bucuresti. Evident, de pe vremea lui Gututenstein, care a marsaluit cu pidosnicii brat la brat pe “strasse”, la fel ca si Monica Macovei. Ca doar e “crestin-democrata”, respectiv popopulara europeana. Asadar, “Luna Istoriei Gay” se desfasoara in dispretul Taranului Roman la Muzeul ce-i poarta numele prin parteneriatul “cultural” direct si rusinos cu Ambasada SUA virusata (si azi?) de Monica Macovei, membra fondatoare si de onoare (!) a ACCEPT, conform Hotararii Judecatoresti nr. 6727/25.10.1996 a Judecatoriei Sectorului 2.

sursa FB.

Reclame

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

Februarie 2013
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: