you're reading...
CULTE RELIGIOASE

Grave acuzaţii pentru Misiunea Kwasizabantu

Ca urmare a postării în portalul nostru a unor anunţuri de interes public care aparţin Misiunii Kwasizabantu (aici şi aici), dar şi datorită faptului că recent am postat (aici) un “cuvânt de apărare” al domnului Adrian Stan, “acuzat” de o relaţie apropiată cu Misiunea Kwasizabantu, am primit pe adresa redacţiei noastre o serie de materiale în care noi însine suntem acuzaţi ca fiind “un instrument mediatic partizan” sau “o echipă de oameni în slujba KSB”.

Unora dintre aceşti acuzatori le-am răspuns deja, asigurandu-i că suntem doar o redacţie de informaţii, că nu avem tangenţe sau afinităţi cu niciuna din cele două tabere ale conflictului din sânul B.E.R. care, iată, capată noi dimensiuni şi este direcţionat şi spre această organizaţie despre care nu ştim mai nimic sau doar atât cât ne oferă spre cunoaştere propriul ei site.

 

Majoritatea acuzatorilor susţin că sunt credincioşi aparţinând Cultului Crestin B.E.R., unii dintre aceştia menţionând că fac parte din Adunarea Carol Davila din Bucureşti, deşi epitetele folosite în aceste acuzaţii pentru Misiunea Kwasizabantu, ca “sectă anticristă”, “şcoală a mafioţilor” , “adunătură de învăţători drăceşti”, credem că nu sunt prea inspirate…

 

Probabil n-ar fi fost atât de imperios să amintim de acestea aici dacă ele ar fi rămas doar în spaţiul privat, însă recent am fost direcţionaţi spre mai multe postări publice la fel de incisive faţă de Misiunea Kwasizabantu.

Deoarece în toţi anii de când această organizaţie activează în România n-am auzit nicio acuză îndreptată spre aceasta, am solicitat câteva lămuriri privind misiunea acesteia, Secretariatului de Stat pentru Culte, altor organizaţii şi instituţii creştine şi chiar conducerii Misiunii Kwasizabantu. Evident, răspunsurile primite le vom da publicităţii…

sursa aici

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Un gând despre &8222;Grave acuzaţii pentru Misiunea Kwasizabantu&8221;

 1. Pace, fraţilor!

  Richard Wurmbrand, care m-a vizitat de două ori împreună cu „tanti Sabina” în locuinţa mea pastorală din Elveţia, la sfârşitul anilor `80 şi începutul anilor `90, m-a învăţat : „Hans, dacă eşti acuzat, nu te grăbi să te aperi, caută faţa Domnului, El să te apere!”

  Dar pentru că ne-aţi întrebat , încercam să dăm un răspuns nelămuririlor dumneavoastră în privinţa acuzaţiilor aduse de anumiţi fraţi.

  În primul rând dorim să vă spunem că apreciem foarte mult lucrarea pe care o faceţi în via Domnului. Domnul să vă ajute pe mai departe şi vă dorim acelaşi lucru pe care ni-l dorim din inimă şi pentru noi: ca la revenirea Domnului Isus să fim găsiţi lucrători destoinici, care au făcut totul pentru câştigarea sufletelor pierdute.

  În privinţa acuzaţiilor de care amintiţi, ne-am fi dorit ca acei fraţi care le răspândesc să ne fi vizitat şi să ne fi cunoscut în prealabil. Domnul Isus aşa ne învaţă : «Dacă fratele tău a păcătuit împotriva ta, du-te şi mustră-l între tine şi el singur. Dacă te ascultă, l-ai caştigat pe fratele tău. Dar dacă nu te ascultă, mai ia cu tine unul sau doi inşi, pentru ca orice vorbă să fie sprijinită pe marturia a doi sau trei martori. Dacă nu vrea să asculte de ei, spune-l bisericii (sau postează pe site, am putea noi să actualizăm) şi dacă nu vrea să asculte nici de biserică, să fie pentru tine ca un păgân şi ca un vameş…» (Mat. 18,15-17).

  Dar noi nu ne cunoaştem, nici noi pe ei, nici ei pe noi. Nu ne-au contactat vreodată, nu ne-au vizitat vreodată; noi ne-am bucura să ne viziteze, să ne cunoască şi dacă văd lucruri care nu trebuie văzute în mijlocul unor copii ai lui Dumnezeu, să ne corecteze, să ne ajute; desigur noi putem greşi în multe feluri – dar ar fi o mare binecuvântare pentru noi să ne întâlnim cu fraţi care ne iubesc, care ne mustră şi care ne arată unde trebuie să ne lăsăm corectaţi. Avem însă o mare dorinţă şi un foc în inimile noastre: cât mai este timp şi cât mai este zi, să lucrăm şi să câştigăm suflete pentru Domnul Isus din mijlocul acestui popor pe care îl iubim. Cu siguranţă că acest lucru ni-l dorim toţi cei care Îl slujim pe Domnul Isus şi acest lucru trebuie să ne unească şi să ne consume toate rezervele de timp şi de energie până la revenirea Lui.

  Fraţilor, veniţi, vizitaţi-ne, să ne cunoaştem şi să ne ajutăm reciproc căci zilele sunt rele!
  Mulţi din poporul nostru, prea mulţi, nu-L cunosc pe Domnul nostru iubit – Îl vor găsi doar dacă noi suntem uniţi în dragostea Lui. Dacă ei însă vad cum copiii lui Dumnezeu se ceartă şi se atacă reciproc, nu vor mai putea crede.

  Dumnezeul dragostei şi al păcii să fie cu voi! El vine curând!

  Hans Koller, Misiunea Kwasizabantu Romania, Voite

  Scris de echipa stiri4u | 02/15/2014, 2:25 pm

calendar

februarie 2014
L M M J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
%d blogeri au apreciat: