you're reading...
CULTE RELIGIOASE

Invierea in citate, aforisme, maxime

Invierea in citate, aforisme, maxime

Sper ca aceste citate si aforisme despre inviere va vor bucura, eliberandu-va de gandurile negre, de moartea materiala ori cea spirtuala, indreptandu-va gandul si inima spre nadejdea minunatei promisiuni a lui Iisus Cristos. Daca se intampla sa va placa cuvintele de mai jos, le puteti trimite drept mesaje oamenilor dragi, prietenilor sau rudelor.
„Si Iisus i-a zis: Eu sunt invierea si viata; cel ce crede in Mine, chiar daca va muri, va trai. Si oricine traieste si crede in Mine nu va muri in veac. Crezi tu aceasta?”
Ioan 11: 25-26
„Domnul Nostru a scris promisiunea invierii nu numai in carti, ci in fiecare frunza a primaverii.”
Martin Luther

„Nasterea supranaturala a lui Cristos, invierea si ridicarea lui la ceruri, raman adevaruri eterne, oricate indoieli ar aduce faptele istorice despre realitatea acetora.”
David Friedrich Straus

„Cred ca moartea si invierea Lui au transformat relatia umanitatii cu Dumnezeu.”
Timothy Radcliffe

„Cred ca doctrinele de baza ale crestinismului – incarnarea, invierea, viata dupa moarte – sunt mai puternice decat oricand. De fapt, credinta in viata de dupa moarte a capatat amploare in acest secol.”
Andrew Greeley

„Cei nenascuti nu invie la Inviere. Da-le o sansa!”
Gavriil Stiharul

„Nu va temeti; caci stiu ca voi cautati pe Isus care a fost rastignit. Nu este aici; a inviat, dupa cum zisese. Veniti de vedeti locul unde zacea Domnul si duceti-va repede de spuneti ucenicilor Lui ca a inviat dintre cei morti.”
Matei 28: 5-7

„Credinta in Inviere este adevarata mangaiere in suferinti, in lupta cu ostenelile si cu greutatile vietii.”
Ioan Gura de Aur

„Daca cineva respinge faptul invierii, el respinge de asemeni si crucea, intrucat acestea sunt de nedespartit, si, in acest caz, ar trebui sa descopere un nou miez al intregului mesaj al Evangheliei.”
Hans Urs von Balthasar

„Daca invierea este invierea din morti, toata speranta si libertatea rezista in pofida mortii.”
Paul Ricoeur

„Neplansa,
moartea moare
la miez de noapte…
Hristos a inviat!”
Gavriil Stiharul

„Nu va inspaimantati! Cautati pe Isus din Nazaret care a fost rastignit: a inviat, nu este aici; iata locul unde Il pusesera.”
Marcu 16:6

„Toate pierderile tale, sustinute de o continua credinta, duc catre inviere. Am descoperit asta printr-o viziune a Aotoputernicului.”
Joseph Smith, Jr.

„Mesajul Pastelui este acela ca noua lume a lui Dumnezeu a fost dezvaluita de Iisus Cristos, si ca tu esti invitat sa i te alaturi.”
N.T. Wright

„Daca Iisus a inviat din morti, atunci trebuie sa accepti tot ce a spus; daca nu a inviat din morti, atunci de ce sa te mai framanti despre ceea ce a spus? Chestiunea esentiala nu este daca iti plac sau nu invataturile lui Iisus, ci daca el a inviat sau nu din morti.”
Timothy Keller

„Biserica medievala credea ca invierea lui Cristos a marcat o noua era pentru intreaga umanitate.”
Timothy Radcliffe

„Inimile recladite din speranta invie visele ucise de ura.”
Aberjhani

„Adu-ti aminte de Iisus din Nazaret, schiopatand pe picioarele-i zdrobite, iesind din mormant intru inviere, purtandu-si trupul ca un insemn al unei infrangeri ce este o victorie, o magnifica infrangere a sufletului uman aflat in mainile Domnului.”
Frederick Buechner

„A sugera ca Iisus a fost casatorit poate fi o problema, dar a pune sub semnul intrebarii invierea lui Iisus submineaza insasi miezul credintei crestine.”
Dan Brown

„Atunci cand aud ca „posesia este mormantul dragostei”, imi aduc aminte ca orice religie trebuie sa inceapa cu o inviere.”
F.H. Bradley

„Apatia oamenilor este indeajuns de mare pentru a face o statuie sa sara de pe piedestalul ei si a grabi invierea celor morti.”
William Lloyd Garrison

„La fel ca si a te naste intaia oara, nu este nimic surprinzator sa renasti; totul in natura este inviere.”
Voltaire

„Fiecare despartire are gustul mortii, fiecare intalnire cel al invierii.”
Arthur Schopenhauer

– See more at: http://www.diane.ro/2012/04/invierea-in-citate-aforisme-maxime.html#sthash.cqxTSsZc.dpuf

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

aprilie 2014
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
%d blogeri au apreciat: