you're reading...
diverse

Micul dejun cu rugăciune de la Casa Albă National Prayer Breakfast 2015 – un experiment ecumenic masonic

In fiecare an la Casa Albă din Washington au loc întâlniri ecumenice de rugăciune, la care participă lideri din toate colțurile lumii, din toate etniile, de toate religiile si orientarile filozofice, din țări democratice sau din tări  totalitariste. Fiecare participant este entuziasmat și înainte de a merge dar și după. Nu oricine are ocazia de aparticipa împreună cu diplomația globală. Cei care studiază fenomenul și modul cum se multiplica astfel de întâlniri în țările și parlamentele lor realizeaza că toți cei care participă devin agenți ai schimbării dorite de conducerea care stă în spatele globalizării. La aceste întâlniri nu se caută apropierea de Dumnezeu si promovarea valorilor creștine ci valorile noii ordine mondiale, apeland la argumente istorice, argumente religioase, argumente legate de drepturile omunlui, argumente umaniste, argumente teologice, argumente care ar ajuta instaurarea raiului pe pământ, loc în care  toți să fie liberi, toti să conviețuiască în pace și să promoveze prosperitatea. După fiecare partasie la micul dejun apar reacții in presa laică cât si în presa creștină.

La plecare fiecare lider isi face reclama in presa locală și se simte privilegiat ca participant. La intoarcere presa si internetul este plin de poze cu particpanții. Ma întreb câți dintre ei  se intorc ziditi spiritual după acest gen de rugăciune cu politicienii și liderii lumii?

Surpriza a fost invitatul special Dalai lama

dalai-lama-with-obama-in-2005-753334

Anul acesta  presedintele Obama a surprin întreaga lume creștină prin mesajul tranmis. Amestecand glumele cu conceptele creștine si experinetele personale în urma vizitelor în Asia apreciază prezența invitaților speciali încecând să dea sfaturi di poziția sa.

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

februarie 2015
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
%d blogeri au apreciat: