you're reading...
diverse

Un milion de oameni au manifestat la Roma împotriva legalizării căsătoriilor gay şi a ideologiei genului

Manifestaţii ample au avut loc ieri, în capitala Italiei, împotriva încercării de legalizare a parteneriatelor civile pentru homosexuali şi a ideologiei genului, „cea mai teribilă – prin mutaţiile directe asupra psihicului uman – inginerie socială din istoria lumii”, după cum comentează Iulian Capsali pe contul său de facebook.

„Practic, familia va face implozie, iar copiii, învăţaţi de mici că sexul este „o alegere liberă”, vor fi crescuţi ca un plancton decerebrat, într-o anormalitate satanică pe care nici Orwell nu a putut-o imagina.
Evident, NU o sa vedeţi nimic în presa aservită neoliberalismului globalist, nici agenţiile de ştiri nu o vor da decât ca ştire de subsol, dacă o vor da. Politicienii (inclusiv „ortodocşi”) vor fi ca peştii, muţi. Dictatura mondială se inserează subtil, cu sprijinul trădătorilor, a turpizilor, a cozilor de topor”.
Biserica Ortodoxă Română şi-a exprimat temerea că noua Constituţie va permite legalizarea căsătoriilor gay, dorind „definirea, în legea fundamentală, a familiei întemeiate pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe drepturile şi îndatoririle părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.
articol preluat depe http://www.activenews.ro

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

iunie 2015
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
%d blogeri au apreciat: