you're reading...
diverse, EVENIMENTE, manifeste, POLITICA SI DEMOCRATIE

Boicotarea unei firme norvegiene din Romania (lista creste)

Photo Agnus Dei

Putem sa alegem, sa mai dam bani sau sa nu mai dam bani unei firme dintr-o tara care face abuzuri si distruge  familii, smulgand copiii din sanul familiei si dandu-i familiilor norvegiene. Fiecare ajuta dupa cum ii dicteaza constiinta.

Initiativa vine de la Chief Editor at Radio ”Vocea Evangheliei” Bucureşti:
Vicki Sasu:

„A venit timpul sa actionam prin metodele care le avem la indemana. Putem sa-i BOICOTAM exact acolo unde ii doare cel mai tare: la bani.

Boicotam in suportul familiei BodnariuUna dintre firmele norvegiene care vand pe piata din Romania este ORKLA.

Produsele vandute sunt: Ardealul, Bunatati de la Bunica, Fruhstuck, Holland, LaMinut, Linco, Tomi, Unirea si Wiesana, care acopera mai multe categorii de produse – de la pate la conserve de carne, mustar, sosuri, creme de hrean, margarina, ketchup, aluaturi congelate.

“Noi, Orkla Foods Romania, suntem parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia.” (subscriu la acest indemn transmis de Ligia Luca)
Mai multe detalii aici:

http://www.orklafoods.ro/orkla-foods-romania.html

Am mai primit de la un cititor o lista de firme norvegiene care actioneaza in Romania. Click pe link pentru lista – List of Norwegian companies developing business/activities/projects in Romania – http://www.norvegia.ro/News_and_events/business/Companies/#.VnhFkkt95g1

CITESTE si –

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

decembrie 2015
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
%d blogeri au apreciat: