you're reading...
diverse

Când Jocurile olimpice devin mijloc de propagandă negativă

Ca și creștin nu pot sa nu reacționez  la manifestari si propagande de acest fel. Astfel de comportamente nebiblice ( pacatoase, diabolice chiar) manifestate public si preluata de masmediade pretudindeni ar trebui sa traga un semnal de alarmă. Oare participantii la Olimpidele sportive, la Jocurile Olipice chiar trebuie expusi la astfel de „performante de deformare a concepției sănătoase despre lume și viață”? folosind termeni consacrați un promovarea globalizarii și a new age -ului prin filosofia policaly corect… pacatul devine simbol al generatiei noastre…si maine standard sau poate o virtute… halal incluziune socială…Rusine RIO 2016…

Un simbol al incluziunii sociale

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Când Marjorie Enya, manager la Stadionul Deodoro, a cerut-o în căsătorie pe partenera sa, rugbista braziliană Isadora Cerullo, la sfârșitul turneului de rugby în 7, sărutul lor a devenit rapid un simbol al iubirii și al incluziunii, pretutindeni.

“De cum am aflat că Isadora face parte din echipa olimpică mi-am dat seama că pot să-i ofer un moment cu adevărat special”, spunea Enya, pentru BBC. “”Este dragostea vieții mele”, a continuat ea. “Jocurile Olimpice se apropie de final, dar pentru mine reprezintă un nou început. Am vrut să arăt lumii că dragostea învinge.”

articol preluat depe http://lead.ro/projects/rio2016/povestile.php

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

august 2016
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
%d blogeri au apreciat: