you're reading...
diverse, EDUCATIE CRESTINA

Anunțul lui Trump indică începutul construirii celui de-al Treilea Templu?

Declarația lui Trump prin care a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului a stârnit un val uriaș de reacții controversate. Oameni din întreaga lumea au avertizat că decizia președintelui SUA ar putea provoca violențe și instabilitate de-a lungul întregului Orient Mijlociu.

Însă, un grup de evrei au fost încurajați de declarația președintelui, sperând începerea construirii celui de-al Treilea Templu.

„Ceea ce a făcut Donald Trump este un pas uriaș spre reconstrucția Templului”, a declarat Asaf Fried, purtătorul de cuvânt al Mișcării Templelor Unite, o asociație de organizații a căror scop este reconstruirea celui de-al Treilea Templu. El a adăugat: „Acest lucru a trebuit neapărat să vină de la un om ne-evreu”.

Fried a spus că Trump este regele persan Cyrus cel Mare contemporan. El a evidențiat Proverbe 21: 1: „Inima împăratului este ca un râu de apă în mâna Domnului, pe care îl îndreaptă încotro vrea”.

„În anul acesta s-au făcut progrese foarte mari în ceea ce privește reconstrucția Marelui Templu. Este clar că Trump face parte din acest progres condus de Hasehm (Dumnezeu)” a spus Fried.

Conform Bibliei, Cyrus a condus Babilonul vechi și a semnat un decret conform căruia Templul Evreiesc din Ierusalim ar trebui să fie reconstruit. De asemenea, el a permis evreilor să se întoarcă la Ierusalim pentru a ajuta la reconstrucție.

„Acest rege secular a decretat pentru construirea casei Domnului. Datorită lui, captivitatea evreilor a luat sfârșit”, a explicat Wallnau.

Între timp, Rabbi Hillel Weiss, purtătorul de cuvânt al Sanhedrinului, a avertizat că există multe piedici pentru a împiedica construirea unui al Treilea Templu. „Trump se confruntă cu presiuni politice enorme”, a spus el.

„Granițele Ierusalimului sunt încă negociate. ONU muncește din greu pentru a convinge lumea că evreii nu au ce căuta acolo. Dacă Trump reușește, evreii trebuie să să se unească pentru ca el să rămână puternic”, a spus Rabbi Weiss.

Sursă: CBN News via alfaomega.tv

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

decembrie 2017
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
%d blogeri au apreciat: