you're reading...
conferinte, diverse, EVENIMENTE

„Business As Mission”,

În data de 3-5 mai, în București la JW Marriott București, va avea loc conferința „Business As Mission”, un eveniment internațional, organizat în premiera în Europa.
Desfășurat pe durata a trei zile, evenimentul va oferi o imagine de ansamblu a ceea ce se intreprinde la nivel mondial în rândul misiunii prin intermediul afacerilor și al domeniului profesional.

Toți vorbitorii participanți au în comun experiența practică de viață în domeniul BAM (Business As Mission) precum și mărturii personale ale modului în care intregi comunități și vieți personale au fost schimbate datorită acestei viziuni asupra misiunii.

De ce să participi?
– Vei descoperi cele mai bune practici de misiune manifestate prin intermediul afacerilor prezentate de experți în diferite domenii.
– Te vei conecta cu oameni din întreaga lume, care împărtășesc viziuni și opinii diferite, despre un mod inovator de a-L arăta pe Dumnezeu în societate.
– Vei asculta și vei lua parte la studiile de caz care te vor inspira în călătoria ta în domeniul profesional.
– Descoperi oportunități pentru colaborări și stagii de practică în companii cu rol prioritar misionar și de asemenea vei învăța mai mult despre rolul-cheie al misiunii în cadrul strategiei globale de afaceri din prezent.
– Vei înțelege ce înseamna o afacere din punct de vedere misionar și vei afla cum poți influenta liderii comunității tale.

Pentru programul complet, lista vorbitorilor și înscriere vă rugăm să vizitați: https://bamconference.eu/

De asemenea, vineri seara, în data de 3 mai 2019, ora 19.00 în cadrul conferinței Business as Mission organizată la JW Marriott București va avea loc o întâlnire specială dedicată oamenilor de afaceri creștini din România. Evenimentul organizat cu sprijinul asociației Good Bureau, își propune să adune la un loc creștini implicați în afaceri și antreprenori din toată țara cu scopul de a crea oportunități de colaborare și conectare.
Ne dorim să construim împreună o comunitate ce practică promovarea valorilor creștine și a unei relații personale cu Dumnezeu prin intermediul antreprenoriatului.

Detalii despre evenimentul „Întâlnirea oamenilor de afaceri creștini din România” vă rugăm să vizitați: https://bamconference.eu/intalnire-oameni-afaceri-crestini/

Corneliu Niste 

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

aprilie 2019
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
%d blogeri au apreciat: