you're reading...
diverse

Ed Sheeran este creștin?

În ultima vreme se observă că tinerii creștini îndrăgesc cântăreți cu piese de top. Au început să le cânte melodiile și prin biserici și chiar pe la nunți, fără să le verifice mesajul dar mai ales nu le cercetează istoria și contextul din care provi dar mai ales ce mișcări transgende sau LGBT au în spate .

Unul din acești cântăreți este Ed Sheeran…Robert Cole in https://celebanswers.com/is-ed-sheeran-christian/ face o anchetă la adresa cântărețului:

Deși Marea Britanie a fost cândva o țară în primul rând creștină, rolul religiei a scăzut în ultimele două decenii, pe măsură ce mai mulți oameni au îmbrățișat secularitatea. Creatorul de hit Thinking Out Loud , Ed Sheeran, a fost destul de deschis cu privire la rădăcinile sale irlandeze catolice în trecut, dar practică el creștinismul în viața de zi cu zi?

Se crede că Ed Sheeran este creștin, deși nu a confirmat niciodată în mod explicit acest lucru. Sheeran a crescut într-o gospodărie catolică și în prezent descrie adesea imagini religioase cu muzica sa. În 2017, Ed a cerut, de asemenea, permisiunea de planificare pentru a construi o capelă pe moșia sa din East Anglia. 

În ciuda faptului că pledează pentru drepturile lucrătorilor sexuali și pentru o legislație favorabilă alegerii, atunci când vine vorba de convingerile sale religioase, Ed Sheeran preferă să-și țină buzele închise. Este acesta un truc de marketing pentru a-l ajuta să atragă un public mai larg? Sau îi este frică lui Sheeran să nu-și supere familia conservatoare? Continuați să citiți pentru a afla ce părere avem 

Patrimoniul catolic

Ed s-a născut în Halifax, West Yorkshire în 1991, din fiul lui John și Imogen Sheeran. Tatăl său, John, este de moștenire irlandeză și a crescut într-o mare familie catolică din Wexford. Ed face referire la povestea de dragoste a bunicului său patern în piesa „Nancy Mulligan” de pe al treilea album de studio.

Mai departe AICI

Alte publicatii scriu despre el astfel:

https://www.independent.co.ukhttps://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/ed-sheeran-gay-britney-spears-b1948882.html

Ed Sheeran has said that he thought he was gay growing up as he has “a big feminine side”.

The singer-songwriter, 30, said that his interests, which he believes to be “feminine”, made him wonder about his sexuality when he “was a kid”.

‘I have a definite feminine side, to the point that, when I was a kid, I thought I was gay for a bit,” he told Dutch podcast Man, Man, Man.-

-https://www.usmagazine.com/ Ed Sheeran Recalls Thinking He Was ’Gay’ as a Kid: ‘I’m Not a Hugely Masculine Person’

-https://www.euronews.com

https://www.euronews.com/culture/2021/11/16/mtv-ema-s-show-support-for-lgbtq-community-in-hungary/culture/2021/11/16/mtv-ema-s-show-support-for-lgbtq-community-in-hungary

  • bbc news
  • Ed Sheeran and boyband BTS were the big winners at the MTV EMAs as stars joined together to support LGBT rights in Budapest.
  • Sheeran, who opened the ceremony on Sunday, won best artist and best song for Bad Habits.
  • BTS picked up four awards including best pop and best group.
  • Rapper Saweetie called for tolerance as she hosted the event in the Hungarian capital amid controversy over recent anti-LGBT legislation in the country.

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

calendar

noiembrie 2022
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
%d blogeri au apreciat: