you're reading...
articole, CULTE RELIGIOASE, STIRI CRESTINE

Muzica unui cântăreț transgender/LGBT folosită pentru dansul miresei la nunta unui fiu de pastor baptist în Timișoara?

Pe 4 septembrie 2022 a avut loc nunta fiului pastorului baptist Valentin Giurici membru la Biserica Creștină Baptistă Betel din Timișoara si care slujește cu jumătate de norma la Biserica Baptistă din Bucovăț si altă jumătate de normă la Radio Vocea Evangheliei din Timișoara.

Bucurie mare, părtășie, petrecere, mâncare, muzică și dansul miresei. Chiar dacă mirele a fost membru la o biserică baptistă el frecventa la Centrul Creștin Aleteia și cânta în trupa de închinare acolo. La baptiști merge mai rar din obligație față de părinți pentru că nu se simțea bine cu cor, famfară sau orchestră la închinare. El vroia muzică worship style.

sursa FB

Nu știu ce educație creștină i-a făcut mama care este educatoare la o grădinița Primii Pași și nici Tata care este pastor pe sate mai bine de 20 de ani, dar fiind singurul lor copil ne putem gândi că educația oferită a fost una mai libertină sau cel mai mult prin exemplu personal.

În timpul nunții mirele a demonstrat tuturor rebeliunea lui prin disprețuirea Cuvântului lui Dumnezeu, necinstirea părinților și slăbiciune ( lipsă de maturitate spirituală) față de mireasă învitând-o la dans de față cu toți participanții la nuntă pe melodia unuia dintre cântăreții de muzică necreștină care promovează pe față filozofia transgender si luptă pentru depturile LGBT. Numele cântărețului LGBT/ Transgender promovat este Ed Sheeran.

mai multe aici

Mulți din cei ce au participat au plecat dezamăgiți de prestația mirelui și a părinților lui care sau distrat filmând momentul dansului mirilor pe versurile … sursa melodiei Aici

Dancing in the dark … întradevăr au dansat în întunerec deschizand astfel poarta duhurilor din spatele melodiei, duhurilor celui rău care promovează cultura transgender si LGBT.

Ca urmare a sesizării comisiei de pastorală și statut din Consiliu Uniuni Bisericilor Creștine Baptiste printr-o adresă în care s-au descris mai multe din abaterile de la Scriptură, Statut si Mărturisirea de credință a pastorului Valentin Giurici, responsabilul de pastorală a Comunității creștine baptiste din Timiș condusă de fr. Ianc Marius în calitate de vicepreședinte cu pastorala( împreună cu echipa de conducere a comunității baptiste) nu știe nici când, nici cui „să taie capul ” în urma dansului. El împreună cu ceilalți din echipă crede că pastorii nu trebuie sancționați nici măcar disciplinați dar mai ales dați afară pentru astfel de manifestări.

Cine este de vină: mirele sau părinții mirelui? Părinții și-au arătat indiferența față de comportamentul mirilor și au asistat pasiv aprobând tacit necinstirea lui Dumnezeu și a celor prezenți prin promovarea culturii LGBT si transgender folosind muzica lui Ed Sheeran

Biblia spune 1 Timotei 3:5 Căci, dacă cineva nu ştie să-şi cârmuiască bine casa lui, cum va îngriji de Biserica lui Dumnezeu?

Această manifestare este o ușă deschisă diavolului să atace viețile tinerilor instabili spiritul, dezamagiși de viașa de credinșă a părinților sau a conducerii bisericilor, să atace familiile creștine si biserica per ansamblu.

Ce atitudine i-au păstorii din conducerea comunității de Timiș? Aplică Cuvântul lui Dumnezeu sau se gândesc ca mâine sau poimâine vor fi puși în aceeași situație de către unii dintre copii lor sau vor trece și dansul pe lista păcatelor respectabile?

Un pastor se exprima astfel : ce..?…. poti să mă dai afară din biserică dacă copilul meu divortează după căsătorie? Cei responsabili din comunitate pentru ca că era pastor și cu functții înalte nu au luat nici o atitudine au tolerat aceasta, fiind nevoiți să intervină cu scandal la ceva timp ca să i ridice și dreptul de pastorală. ma întreb în această perioadă pe câți a reușit să mai ducă în eroare???

Un păcat nu vine singur, astăzi toleram minciuna, mâine tolerăm furturile, poimâine tolerăm abuzurile și încălcarea drepturilor credincioșilor, parteneriatele idolatre si apoi … acceptăm cultura transgender si LGBT. Scriem articole frumoase despre erori teologice si apologetică, încadrăm păcatele în funcție de context și cutiuțe teologice și ne ascundem după proceduri, reguli si regulamente, iar credincioșii devin tot mi vulnerabili la provocările lumești ale vremii.

Dumnezeu nu se lasă batjocorit de astfel de tipare și de astfel de manifestări, ce tolerăm astăzi, mâine Dumnezeu le întoarce împotriva noastră.

Deși a trecut mai bine de o lună de la sesizarea autorităților ecleziale împotriva pastorului nu s-a luat nici o măsură disciplinară, ceea ce ne arată interesul celor aleși să vegheze asupra bunului mers a lucrării lui Dumnezeu și mărturiei mișcării baptiste în zonă.

Vor aplica Cuvântul sau își vor îndrepta tunurile spre cei ca au sesizat aceste aspecte pentrucă deseori în cultul baptist sunt făcuți mai vinovați cei ce descoperă păcatul și vor să l îndrepte, decât cei ce săvârșesc păcatul ( îndeosebi dacă sunt păstori sau lucrători sau membrii din familiile lor ) cum învățăm din istoria pre și post decembristă.

Oare toți pastorii sunt interesați să citească în biserici această scrisoare?

Se apropie campania electorală, unii pastori nu vor să se pună rău cu alegătorii zicea cineva. Dar eu ma întreb cine va mai alege pe acești păstori în funcții de conducere dacă ei tolerează sistematic păcatul în biserici?

Romani 6:1

Pavel întreabă: Romani 6:1 Ce vom zice, dar? Să păcătuim mereu, ca să se înmulţească harul? 2 Nicidecum! Noi, care am murit faţă de păcat, cum să mai trăim în păcat?
3 Nu ştiţi că toţi câţi am fost botezaţi în Isus Hristos, am fost botezaţi în moartea Lui?
4 Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă.

Descarcă

scrisoare-ubr-ref-alcool-dansuri-practici-lumesti

Pe aceeași tema : De ce la nunțile baptiste nu se dansează aici

sau AICI

Despre echipa stiri4u

informare spre transformare

Discuție

Comentariile nu sunt permise.

calendar

noiembrie 2022
L M M J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
%d blogeri au apreciat: